#AndrelaCitește
Lectura e una dintre pasiunile mele, așa că era culmea să nu dedic o categorie specială, aici, pe blog, cărților. Citesc. Scriu. Recomand. Promovez cititul atât cât pot și eu…
blog.vara (42)

15 mai: Cărți obișnuite vs Kindle

Am atâtea cărți de n-am pe unde să le mai pun prin casă și de asta mă tot abțin să cumpăr. Acum aproape 4 ani încercam să mă conving că „dacă aș avea un Kindle n-aș mai cumpăra atâtea cărți”. Am subliniat cuvântul „încercam” pentru că azi, vă pot spune cu mâna pe inimă că deținerea unui Kindle nu reduce nevoia acută de a cumpăra cărți!

Unorthodox

02 mai: Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots

Acum câteva zile am terminat cartea Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots de Deborah Feldman. Am ascultat-o în format audiobook pe audible.com și mi-a plăcut suuuuper mult toată experiența. E primul audiobook pe care îl termin și toată experiența mi s-a părut super faină. În timp ce ascultam făceam mâncare, curățenie sau pur și simplu stăteam în pat cu ochii închiși purtată într-o lume total necunoscută mie și total „altfel”.
Pierdută în blogosferă de Andra Costa

30 apr.: „Pierdută în blogosferă” de Andra Costa

Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil ați văzut deja că pe feedul meu au apărut foarte des cărțile, în ultima vreme. Asta pentru că am avut timp să citesc și am profitat la maxim de acest lucru. Am încercat să postez cel puțin o poză cu fiecare carte pe care am citit-o în perioada asta. Însă, o carte pe care nu am cum să o pozez fizic, este cartea pe care tocmai a lansat-o în online Andra Costa: „Pierdută în blogosferă”.