Despre Andrela

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-am strârnit un pic curiozitatea. În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru vizită și sper că ceea ce ai găsit aici ți-a fost, sau îți va fi de folos. Acum hai să facem cunoștință!

Numele meu e Andreea Nastac și am 25 de ani (un sfert de veac, așa cum îmi place mie să spun). M-am născut în Petroșani, dar  am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest din Timișoara, iar azi trăiesc, iubesc și lucrez tot aici. M-am îndrăgostit de orașul ăsta și sunt sigură că nu o să plec prea curând de aici.

Iubesc: cărțile, animalele, marea, liniștea, muzica și filmele bune.

Sunt oameni care mă descriu ca fiind: sinceră, răutăcioasă, creativă, sufletistă și îi cred pe cuvânt.

Râd mult, vorbesc mult și scriu mult.

 

ANDRELA.RO e un proiect tare drag mie, care sper să-l pot ridica la un nivel cât mai înalt. Îmi doream de foarte mult timp să pun pe picoare acest proiect și iată că a devenit realitate în martie 2018.

După cum probabil ați observat deja, articolele publicate aici vor fi împărțite în 3 categoii principale:

  1. Personal – unde îmi exprim liber și extrem de subiectiv părerile referitoare la absolut orice îmi trece mie prin cap.
  2. Profesional – această categorie cuprinde articole pe teme legate de marketing, PR, social media sau alte subiecte asemănătoare.
  3. Recomandări – unde scriu articole de recomandare despre cărți, filme, sau orice altceva ce consider eu că merită să vi-l recomand și vouă.

În rest, o să mă cunoașteți pe parcurs pentru că în fiecare articol scot la iveală câte o părticică din mine.

Pentru mai multe informații nu ezitați să folosiți formularul de contact din partea de sus a paginii sau să mă contactați prin orice mijloc vă este la îndemână.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤