Pe lângă scris, mă mai pasionează și grafica, mai exact, design-ul grafic. În special îmi place să mă joc cu formele și culorile în Adobe Illustrator și Photoshop pentru a aduce la viață design pentru print: afișe, pliante, cărți de vizită, etc.

După cum puteți vedea mai jos am făcut și logo-uri și de fiecare dată mă pliez pe cerințele clientului. Înainte de a începe o colaborare încerc să îi explic clientului ce înseamnă designul grafic pentru brandul lui astfel încât să înțeleagă exact ce fac eu și mai ales, de ce fac asta.

Mai jos, găsiți câteva dintre proiectele la care am lucrat cu drag. Nu sunt multe, dar eu sunt mulțumită că până acum toți clienții mei au fost încântați de rezultatul final și am avut colaborări pe termen lung. Încă țin legătura cu toți clienții mei și pot spune că am format așa o comunitate micuță <3.

Dacă vă place micul meu portofoliu și aveți nevoie de astfel de servicii, vă stau la dispoziție. Lăsați-mi un mesaj și povestim :). Pentru mai multe detalii mă puteți contacta oricând.

Logo desing

Business Cards

Summer Calendar 2020

Dacă vă plac aceste calendare și vreți varianta pdf. scrieți-mi un mesaj 😉

Brochures – Flyers