Despre Andrela

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-am strârnit un pic curiozitatea. În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru vizită și sper că ceea ce ai găsit aici ți-a fost, sau îți va fi de folos. Acum hai să facem cunoștință!

Numele meu e Andreea Nastac și am 25 de ani (un sfert de veac, așa cum îmi place mie să spun) 26 de ani. M-am născut în Petroșani, dar  am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest din Timișoara, iar azi trăiesc, iubesc și lucrez tot aici. M-am îndrăgostit de orașul ăsta și sunt sigură că nu o să plec prea curând de aici.

Iubesc: cărțile, animalele, marea, liniștea, muzica și filmele bune.

Sunt oameni care mă descriu ca fiind: sinceră, răutăcioasă, creativă, sufletistă și îi cred pe cuvânt.

Râd mult, vorbesc mult și scriu mult.

ANDRELA.RO e copilașul meu.

Îmi doream de foarte mult timp să îl pun pe picoare și iată că visul meu a devenit realitate în martie 2018, iar de atunci a trecut prin multe modificări pentru a ajunge așa cum e acum :).

După cum probabil ați observat deja, articolele publicate aici vor fi împărțite în 4 categoii principale:

  1. Subiecti/Random – unde îmi exprim liber și extrem de subiectiv părerile referitoare la absolut orice îmi trece mie prin cap.
  2. Recomandări – unde găsiți părerile mele despre cărți, filme, călătorii sau orice altceva ce consider eu că merită să vi-l recomand și vouă.
  3. Smart stuff – unde voi scrie articole cu teme din domenii precum: Social Media, PR, Web design, Comunicare, Online, etc.

În rest, o să mă cunoașteți pe parcurs pentru că în fiecare articol scot la iveală câte o părticică din mine.

Pentru mai multe informații, sugestii, idei și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤