Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-am strârnit un pic curiozitatea. În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru vizită și sper că ceea ce ai găsit aici ți-a fost, sau îți va fi de folos. Acum hai să facem cunoștință!

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 31 de ani. 

M-am născut de ziua mea la poalele Parângului, în Valea Jiului, mai exact în Petroșani. De acolo am plecat la aproape 20 de ani spre plaiuri bănățene cu lacrimi în ochi și speranță în suflet. Asta se întâmpla în 2012. Am venit aici la facultate și n-am mai vrut să plec. M-am îndrăgostit. Prima dată de oraș, apoi de Domul Soț. Practic sunt petroșăneancă din născare, Timișoreancă prin măritare. 

Am venit la Timișoara să studiez, pentru că de când mă știu am fost așa fată cu cap (cum obișnuia să zică mamaia). Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.  Eh, sună pompos, știu.

Iubesc cuvintele de când mă știu, așa că ar fi fost păcat să nu exploatez această pasiune. Așa mi-am deschis primul blog în 2009. Pe vremea când nici nu știam exact ce e ăla. De atunci am avut un fel de love-hate relationship cu lumea blogging-ului, în ideea în care am scris, dar cu pauze luuuungi, mult prea lungi, uneori. 

În fine. În 2018 m-am hotărât că vreau să mă țin serios de treabă și așa a apărut Andrela.ro. 

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești. 

Așa apare în scenă design-ul grafic. 

Am absolvit cursul de Design Grafic în cadrul IT School din Timișoara și am început să creionez povești în Adobe Photoshop și Adobe Illustrator. 

Mi se pare că cele două hobby-uri ale mele se îmbină perfect așa că m-am gândit că pot ajuta pe cineva făcând asta. Ușor, ușor, am început să cunosc oameni care au avut nevoie de cineva care să transpună în realitate poveștile lor. O parte dintre proiectele la care am lucrat le puteți vedea în portofoliul meu. 

Mi se pare că rubrica asta începe să semene cu un interviu de angajare așa că mă opresc din a vă povesti despre „viața mea profesională”. Dacă vă interesează subiectul vă las aici profilul meu de LinkedIn. 

Nici despre mine nu vă mai spun mare lucru pentru că mă veți putea cunoaște prin intermediul articolelor pe care le public pe blog. 

Ceva care totuși merită menționat este faptul că din 2023 am devenit mămică – lucru care se vede și în dinamica articolelor postate. Abordez și teme „mămițistice” pentru că asta e principala mea activitate în momentul ăsta: încerc să cresc un om mișto :).

Iubesc: cărțile, animalele, marea, liniștea, muzica și filmele bune.

Sunt oameni care mă descriu ca fiind: sinceră, răutăcioasă, creativă, sufletistă și îi cred pe cuvânt.

Râd mult, vorbesc mult și scriu mult. <3

Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤