Despre Andrela

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-am strârnit un pic curiozitatea. În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru vizită și sper că ceea ce ai găsit aici ți-a fost, sau îți va fi de folos. Acum hai să facem cunoștință!

Numele meu e Andreea Nastac Anton și am 27 de ani. M-am născut în Petroșani, dar  am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest din Timișoara, iar azi trăiesc, iubesc și lucrez tot aici. M-am îndrăgostit de orașul ăsta și sunt sigură că nu o să plec prea curând de aici.

Iubesc: cărțile, animalele, marea, liniștea, muzica și filmele bune.

Sunt oameni care mă descriu ca fiind: sinceră, răutăcioasă, creativă, sufletistă și îi cred pe cuvânt.

Râd mult, vorbesc mult și scriu mult. <3

ANDRELA.RO e copilașul meu.

Îmi doream de foarte mult timp să îl pun pe picoare și iată că visul meu a devenit realitate în martie 2018, iar de atunci a trecut prin multe modificări pentru a ajunge așa cum e acum :).

După cum probabil ați observat deja, blogul meu reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu în rubrica #SmartStuff.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.

Aici, pe blog, împart articolele în 5 categorii mari și late:

  1. #AndrelaCitește – Unde scriu despre… cărți, evident. Lectura e una dintre pasiunile mele, așa că era culmea să nu dedic o categorie specială, aici, pe blog, cărților. Citesc. Scriu. Recomand. Promovez cititul atât cât pot și eu…
  2. #AndrelaRecomandă – În această categorie scriu despre orice consider eu că merită recomandat. Filme, muzică, jocuri, oameni, locuri (#AndrelaCălătorește), sau orice altceva îmi trece prin cap.
  3. #RandomStuff – Când am idei și vreau, pur și simplu, să scriu fără a avea un subiect anume, scriu aici. Categoria asta e un fel de șaorma cu de toate.
  4. #SmartStuff – Am vrut să găsesc o denumire mai „românească” dar n-am reușit. #SmartStuff cuprinde articole din domeniile care mă intereseaza și mă pasionează, iar unele chiar mă fascinează: PR, Social media, Web design, design grafic și alte lucruri asemenea.
  5. #AndrelaSeMărită – Dar oare cum aș fi putut eu să mă mărit fără să scriu despre asta pe blog?

În rest, o să mă cunoașteți pe parcurs pentru că în fiecare articol scot la iveală câte o părticică din mine.

Pentru mai multe informații, sugestii, idei și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤