Andrela.ro-Hyalu B5

S-a dovedit faptul că după vârsta de 30 de ani pielea începe să își piardă din elasticitate și flexibilitate. Tenul arată mai obosit, mai tern și nu mai e atât de luminos. Eu încă n-am 30 de ani dar mă îndrept cu pași repezi într-acolo. Abia am împlinit 28, dar am început să acord mai multă atenție tenului meu. Practic, mi-am dat seama că îmbătrânesc ?.

Așa că, atunci când am primit spre testare serumul Hyalu B5 de la La Roche-Posay am fost mai mult decât încântată. A trecut mai bine de o săptămână de când îl folosesc și-mi place ce efect are asupra tenului meu.

Dar ce este acest Hyalu B5 Serum?

Hyalu B5 Serum face parte din gama Hyalu B5 și este un ser concentrat hidratant care repară și redefinește volumul pielii sensibile. În componența sa are 2 tipuri de molecule de acid hialuronic , vitamina B5 și madecassoside, este recomandat pentru toate tipurile de piele și a fost testat dermatologic pe pielea sensibilă.

Ce beneficii are Hyalu B5 Serum pentru ten?

Creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului și ajută la umplerea liniilor fine și a ridurilor datorită moleculelor de acid hialuronic cu densitate mare.

Stimulează regenerarea celulară de la nivelul pielii datorită moleculelor de acid hialuronic cu densitate mică. Ajută la refacerea naturală a berierei cutanate daorită Vitaminei B5 și calmează tenul datorită moleculei Madecassoside. Și având în componența sa celebra apă termală La Roche-Posay menține echilibrul microbiomului din piele.

Pe scurt, Hyalu B5 Serum are următoarele efecte asupra tenului:

  1. ajută la reumplerea ridurilor fine
  2. repară bariera cutanată a pielii
  3. calmează și detoxifiază tenul
  4. hidratează

Părerea mea despre Hyalu B5 Serum

După cum vă spuneam, a treut mai bine de o săptămână de când am introdus acest produs în rutina mea de îngrijire a tenului și efectele pot spune că s-au văzut imediat.

Nu am ÎNCĂ probleme cu ridurile, așa că despre partea asta nu știu ce să vă spun. În schimb, am observat câteva efecte imediate care au apărut după ce-am început să folosesc Hyalu B5 Serum.

Are o consistență densă, e un fel de gel subțiat care intră foarte repede în piele. E necesară o cantitate mică de produs pentru a acoperi atât fața cât și gâtul. Are un miros discret, dar fresh care mie-mi place. L-am aplicat și dimineața și seara și efectele pe care le-am observat au fost următoarele:

  • pielea mea devine moale instant. Am așa impresia că e puffy ca un aluat de cozonac. Știu că e ciudată comparația dar așa o simt. E o senzație pe care n-am mai avut-o până acum.
  • simt că tenul meu e mai plin și mai elastic.
  • tenul e foarte bine hidratat. De obicei, după ce aplic acest serum aplic și o cremă hidratantă, dar sunt seri când nu mai simt nevoia să fac asta.

În concluzie, sunt foarte încântată de acest produs și de efectele pe car ele are asupra tenului meu. Sunt conșientă că tenul meu e din ce în ce mai sensibil datorită vârstei și mi-am dat seama cât de important este să îi acord mai multă atenție, iar produsele precum Hyalu B5 Serum sunt perfecte pentru a mă ajuta în sensul ăsta.

Voi ce produse aveți în rutina voastră de îngrijire a tenului?

 #buzzHyaluB5 #LaRochePosayRomania

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns