La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor!

De obicei, de 1 decembrie scriam despre cât suntem de patrioți și despre cum ne pătrunde spiritul patriotic fix în ziua asta. Anul ăsta am vrut, însă, să scriu într-un vibe mai pozitiv, un articol care cu siguranță va fi mult mai util. M-am gândit că nu ajută pe nimeni părerile mele legate de această sărbătoare așa că am hotărât să vă prezint, pe scurt, 6 branduri românești care consider că merită mai multă atenție pentru că sunt pur și simplu geniale! Așadar…

6 branduri românești de care sunt absolut îndrăgostită

Deisgur că aceste branduri se află în topul preferințelor mele și sunt total subiectivă scriind acest articol. Le voi enumera într-o ordinde alfabetică pentru că nu mă pot decide care-mi place mai mult. Fără prea multe comentarii, iată care sunt cele 6 branduri românești care mie mi-au atras atenția:

🍶 A. Asanorii – The Perfect Gifts

🛏 C. Cotton Therapy

🍪 F. FlaviArt Creations

🌈 M. My Rainbow Planet

👗 P. Pur Clothing

📝 U. Urbantale

Și acum, să le luăm pe rând…

🍶 Asanorii – The Perfect Gift

Pe site-ul lor găsiți căni și seturi cadou. Eu sunt fascinată de cât sunt de frumoase, de elegante și de simple, în același timp.

Misiunea noastră este să oferim si celor care daruiesc cadouri, aceeași experiență uimitoare ca și celor care primesc cadourile. Suntem o echipă formata din 2 femei pasionate care lucrează împreună pentru a crea articole inedite, personalizate.

O parte din descrierea de pe site-ul lor, asanorii.ro

🛏 Cotton Therapy

Fetele de la Cotton Therapy fac cele mai frumoase lenjerii de pat din luuuume! Le-am promis deja că în momentul în care ne vom muta la casa noastră îmi voi face cadou o lenjerie făcută de ele. Ăsta va fi cadoul de casă nouă de la mine pentru mine. Abia aștept!

Un atelier micut de croitorie unde ne imaginam si coasem asternuturi de pat, pijamale, fete de masa si jucarii din bumbac de cea mai buna calitate. Produsele noastre au fiecare ceva aparte, detalii care fac diferenata, dantele, panglici sau nasturi de lemn.
Toate produsele folosite sunt 100% naturale din bumbac, lana sau lemn si sunt facute pentru o utilizare indelungata,  sutinand astfel consumul responsabil.

Text preluat din descrierea de pe site-ul lor, cotton-therapy.ro

🍪 FlaviArt Creations

Despre lucrurile minunate pe care le face Flavia, v-am povestit deja aici, dar n-am putut să nu o includ și în topul brandurilor mele românești preferate.

🌈 My Rainbow Planet

O altă femeie minunată care face niște accesorii atât de pline de personalitate și de diferite încât n-ai cum să nu le iubești.

👗 Pur Clothing

Un brand local, de pe plaiuri bănățene. Piesele vestimentare care ies din atelierul Pur sunt PUR și simplu superbe.

Pur.clothing este un brand de slow fashion care își propune să remodeleze percepția cumpărătorilor asupra hainelor și a necesității acestora. Noi, la pur.clothing, credem în sustenabilitate și utilizăm țesături din fibre naturale produse local, iar toate piesele noastre sunt realizate în mod etic.

Text preluat de pe site-ul pur.clothing

📝 Urban Tale

Brandul Irinei de la Coffentropy se găsește mereu în topul preferințelor mele atunci când vine vorba de cadouri și lucruri frumoase.

Urban Tale este despre papetărie cu drag. Scrisul de mână și mesajele personalizate trebuie păstrate “în viață” 😉 Join the mission!

Text preluat de pe pagina de Facebook Urban Tale

Atât. Acestea sunt brandurile mele preferate atunci când vine vorba de afaceri mici, locale, care consider că merită un pic mai multă atenție. Fiecare dintre aceste 6 branduri are ceva anume, ceva care îl face să fie diferit și să iasă în evidență.

Vreau să menționez faptul că acest articol nu este sponsorizat de nici unul dintre brandurile enumerate mai sus. L-am scris din pură plăcere, pentru că sunt de părere că lucrurile bune trebuie date mai departe. Sunt convinsă că mulți dintre voi știați deja de aceste branduri, poate chiar le-ați achiziționat deja produsele.

Intenția mea a fost aceea de a vă face niște recomandări frumoase, acum că tot vine perioada cadourilor. Mă gândeam că poate aveați nevoie de puțină inspirație 😊.

Sper că v-a plăcut acest articol și vă invit să completați lista asta cu alte branduri pe care le iubiți voi. Îmi puteți lăsa recomandările voastre în comentarii.

* Toate pozele folosite în colajele din acest articol au fost preluate de pe site-urile sau profelele de social media ale brandurilor menționate.*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *