#6cartipanain2021 este o provocare lansată pe Instagram de Andreea Chiuaru. Dacă nu o urmărți vă încurajez să o faceți pentru că e genul de om de la care ai ce învăța. Eu o admir foarte mult pentru ceea ce face și de multe ori m-a inspirat și pe mine să mă apuc de treabă.

Provocarea lansată de Andreea o găsiți aici:

Mi-a plăcut ideea așa că am adoptat-o și eu și am aruncat un ochi rapid printre cărțile care au rămas necitite. Vă povesteam eu într-un articol că am 45 de cărți necitite și că vreau să le termin pe toate și să nu-mi mai cumpăr altele. Ei bine, am comis-o de Black Friday și mi-am cumpărat 5 cărți, dintre care una am citit-o deja și v-am povestit despre ea într-un video pe Youtube:

Restul încă așteaptă. E adevărat că am mai citit câteva dintre ele, dar tot sunt multe. Ei bine, dintre acestea am ales…

6 titluri pe care îmi doresc să le citesc până la finalul anului

 1. Trandafirul nopții – Lucinda Riley
 2. Algoritmul fericirii – P. Z. Reizin
 3. Anotimpuri – Radu Tudoran
 4. Enigmă la mansardă – Rodica Ojog-Brașoveanu
 5. Contele de Monte-Cristo – Alex. Dumas
 6. Pe aripile vântului – Margaret Mitchell

De ce am ales aceste cărți?

 1. Trandafirul nopții pentru că acțiunea se desfășoară în India, iar eu sunt îndrăgostită de tot ce înseamnă cultura indiană.
 2. Algoritmul fericirii pentru că mi se pare o carte ușurică și cred că o voi citi repede.
 3. Anotimpuri pentru că mi s-a făcut dor de Radu Tudoran și de felul său de a scrie (fiind unul dintre autorii mei preferați).
 4. Enigmă la mansardă pentru că sigur va fi o lectură captivantă pe care o voi parcurge super ușor și îmi place cum scrie Rodica Ojog-Brașoveanu.
 5. Contele de Monte-Cristo pentru că am tot auzit lucruri bune despre ea și stă de mult timp în biblioteca mea.
 6. Pe aripile vântului pentru că, de asemenea, o am de prin liceu dar n-am apucat să o citesc și aș vrea să văd dacă mă va prinde la fel de tare cum m-a prins filmul atunci când l-am văzut (acum 1000 de ani, în tinerețile mele).

Nu știu dacă voi reuși să le citesc pe toate 6 până pe 31 decembrie, dar mă străduiesc.

Acestea fiind spuse, vă las că mă apuc de citit.

Voi v-ați făcut o listă cu cărțile pe care vreți să le citiți până la finalul anului?

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.