M-am înscris și eu la SuperBlog 2018 pentru că simțeam nevoia unui impuls. Din comoditatea sufrageriei mele mi-e foarte greu uneori să îmi ridic fundul de pe canapea și să fac ceva productiv. Tocmai de aceea am considerat că înscrierea într-o competiție pentru bloggeri e o idee minunată.

Ne pierdem timpul! Suntem grăbiți, obosiți și tot timpul alergăm după ceva. Alergăm după tramvai, după succes, după fericire. În toată goana asta uităm că lucrurile cele mai importante sunt chiar lângă noi și că fericirea poate e după colț și că succesul poate a bătut deja la ușă și doar așteaptă să îi deschidem.

De multe ori în goana după ceva nu ne găsim timp pentru altceva. De exemplu, o zi din viața mea arată cam așa: 8 ore la birou – acasă – gătit – spălat – pierdut vremea pe social media – somn. Îmi e destul de greu să îmi găsesc timp pentru blog sau pentru citit. (Am vorbit despre asta și în articolul anterior)

De fapt, mi-e lene. Mă omoară lenea. Sunt zile când zac ca o legumă în pat fără să fac nimic pentru că „mi-e lene”. Lenea asta ucide. Ucide idei, ucide creativitatea, ucide dorințe, ucide vise până la urmă.

Pentru a ieși din starea asta de lene acută aveam nevoie de un impuls, de o provocarea. Și după cum știți și voi… cine caută găsește.

SuperBlog 2018: Competiție de blogging creativ

Știam de competiția asta încă de când scriam pe blogul vechi, dar niciodată nu am avut curajul de a mă înscrie. Apoi a fost organizată o astfel de competiție și în primăvară, dar atunci blogul meu era prea tânăr și nu m-am putut înscrie.

Dar iată că a venit și momentul meu!

Mă înscriu la SuperBlog 2018 pentru a mă organiza mai bine. Va fi o provocare destul de mare pentru mine. Voi învăța să lucrez cu deadlines și poate cel mai important lucru e faptul că îmi voi pune creativitatea la treabă.

Abia aștept să văd temele articolelor și mai ales, abia aștept să le scriu.

Nu vreau să fiu ipocrită și să spun că premiile nu mă interesează. Sunt și ele un motiv pentru care m-am înscris. Vor fi mulți participanți așa că nu sper eu la toate premiile acelea. Pentru mine, cel mai important este faptul că timp de 2 luni voi fi mult mai activă aici, pe blog, și sper să se întâmple totul astfel încât copilașul meu să crească și să se dezvolte frumos și sănătos :D.

Sper să am parte de susținerea voastră pe parcursul acestei competiții și ce să vă mai zic… rămâneți prin zonă pentru că vor urma 2 luni de articole diferite de cele cu care ați fost obișnuiți până acum.

 

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns