De fiecare dată când fac ceva pun suflet. Pun suflet în fiecare acțiune și în fiecare interacțiune. Așa am pus suflet și în blogul ăsta. Pot spune că l-am născut și l-am crescut cu forțe proprii. E copilul meu drag și-l iubesc în fiecare zi mai mult. Am muncit, l-am făcut singurică de la 0 și iată că în sfârșit munca îmi este răsplătită. Pe 5 octombrie particip la Webstock în calitate de blogger acreditat. Cu ocazia asta pot afirma că sunt mândră de copilul meu.

Spun că sunt mândră de copilul meu, dar mai corect ari fi să spun, de fapt, că sunt mândră de mine. Nu prea fac eu afirmații de genul ăsta, dar acum chiar sunt și spun asta în gura mare.

Simt că după fix jumătate de an, totată munca munca mea și tot sufletul pe care l-am pus în blogul ăsta au dat roade.

Poate nu pare mare fâs să primești o acreditare la cel mai mare eveniment de social media din România, dar pentru mine înseamnă enorm.

Ce este Webstock?

  • cel mai mare eveniment de social media din România
  • reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media
  • include Conferințele Webstock și Premiile Webstock (Aici
  • se adresează: bloggerilor, vloggerilor, influencers, digital managers, social media consultants, instagrammers, PR specialists, community managers și în principiu, oricărei persoane pasionate/interesate de domeniul social media.

Ce înseamnă Webstock 2018 pentru mine?

Înseamnă recunoașterea muncii mele și cumva, participarea la acest eveniment îmi sporește încrederea că ceea ce fac, fac bine. Consider că această acreditare e un fel de premiul I cu coroniță. Mă simt onorată și flatată să știu că voi fi în aceeași sală cu nume grele ale online-ului.

Am momente în care mă simt mică și neînsemnată în totată povestea sta cu blogosfera, dar apoi îmi amintesc că sunt blogger acreditat Webstock 2018 și totul capătă altă formă.

De când am primit mailul de confirmare mă gândesc și îmi fac tot felul de filme în cap despre cum va fi și sincer, nu-mi pot imagina.

Cu siguranță va fi o experiență unică pe care mi-o voi aminti mereu cu drag.

Webstock mă face să ies din zona mea de confort. Mă duc singură la București. Ajung acolo printre oameni mult mai experimentați decât mine. Agitație mare. Lume multă. Experiențe noi.

Noroc că le știu pe câteva dintre bloggerițele din Timișoara că altfel, nu știu ce făceam dacă mă trezeam singură acolo. IancaAndraDuniaTeo, abia aștept să ne vedem la București.

Ah, și să vă mai zic că printre speakeri se numără Mickey Hash și Matei Dima (BRomania)? Dar cel mai mult eu mă bucur că-l voi putea vedea și asculta pe omul pe care-l urmăresc de când eram studentă: Dr. Vasi Rădulescu.

Nu mai am răbdare, sincer!

Acum v-am spuns gândurile mele înainte de eveniment. Habar n-am cum va fi sau ce se va întâmpla, de fapt, acolo. Important este că voi fi prezentă la cea de a 10a ediție Webstock și abia aștept să văd ce înseamnă cu adevărat acest eveniment.

Revin cu păreri după ce mă întorc de la București.

Până atunci o să vă mai povestesc eu pe aici câte ceva din lucrurile obișnuite din viața mea așa cum v-am obișnuit și până acum. Viața de blogger nu înseamnă să o ții din eveniment în eveniment… mai trăiești și ca un om normal (de cele mai multe ori).

Aberez. Mă opresc aici.

E din cauza entuziasmului.

🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *