Andrela-Superblog-Favi

Spațiul în care trăim își pune amprenta asupra felului nostru de a fi sau noi ne punem amprenta asupra spațiului? Eu cred că adevărul e undeva la mijloc. Desigur că noi suntem cei care alegem cum să decorăm un apartament sau ce culoare să zugrăvim pereții, dar cred că și spațiul în care trăim are o oarecare influență asupra noastră.

De aceea e foarte important să ne organizăm spațiul în funcție de nevoile și personalitatea noastră. Să ne definească, să ne reprezinte. În cazul meu, e puțin mai greu pentru că încă stăm în chirie și nu-mi pot face de cap așa cum poate mi-aș dori. Cu toate acestea, am încercat să creez prin casă, mici colțișoare care se văd de la o poștă că sunt ale mele.

Ok, recunosc că prin toată casa este câte o amprentă a stilului meu, dar un colțișor sunt 100% convinsă că oricine îl vede știe că-i al meu și nu al Domnului Soț.

Biroul meu – colțișorul meu creativ

Am vrut neapărat să am un colț al meu în casă. Simțeam nevoia să am un spațiu special pentru scris, pentru momentele când am nevoie de inspirație. Voiam un spațiu pe care să-l fac cu adevărat al meu. Desigur că aș putea scrie și de pe canapea sau stând la masa din bucatarie, dar nu-mi place, nu simt că pot fi la fel de productivă/creativă.

Biroul meu reprezintă sursa mea de inspirație

Când spun că e colțișorul meu creativ, nu e o metaforă. Chiar e plasat într-un colț din sufragerie. Acolo e lumea mea. Chiar dacă e doar un birou alb, simplu (așa cum mi-am și dorit) am încercat să-l personalizez și să aduc un vibe bun, plin de creativitate.

Mi-am făcut un mic vision board, am pus un suport pentru pixuri și creioane, un set de sticky notes, agenda, cărțile mele de vizită și poza mea preferată all time.

Poate nu pare ceva wow, dar pentru mine e foarte important să am un astfel de spațiu creativ. Cu toate că nu arată chiar ca în visele mele, am încercat să mă adaptez și să mă mulțumesc cu ceea ce am.

Fă Rai din ce ai

Cam asta e ideea principală. Am făcut Rai din ceea ce am avut la dispoziție. Mi-am cumpărat un birou și mi-am format o bulă în care să pot fi eu. În care pot scrie în voie, în care pot da frâu liber imaginației mele. Dacă și voi sunteți persoane creative probabil că știți la ce mă refer atunci când spun că am nevoie de un astfel de spațiu. E adevărat că pot scrie oriunde, dar nu scriu la fel oriunde.

Revenind la ideea de la începutul articolului, cred că spațiul în care trăim ne influențează. Ne poate face să fim mai calmi, mai relaxați, mai creativi, mai productivi, în funcție de felul în care alegem să-l decorăm/organizăm.

Cu siguranță, când ne vom muta la casa noastră voi avea un spațiu care va fi 100% al meu. Visez la o cameră separată pe care să o transform în lumea mea. O cameră plină de cărți, cu un birou mare (dacă se poate în formă de L), așezat undeva la geam, să am lumină naturală.

O bibliotecă mare, un birou frumos, un fotoliu colorat și multe pernuțe. Pe birou vor fi cărți, agende, creioane colorate, laptopul și un monitor mare. Și un vision board maaaare de tot pe perete, în care să-mi pot ilustra grafic fiecare vis. În momentul de față, genul ăsta de birou se află pe vision board-ul mic, dar într-o zi va deveni realitate. Știu asta!

Abia aștept momentul în care ne vom găsi o casă și voi putea să o decorez și să o mobilez. În același timp mi-e frică de momentul ăla pentru că știu că sunt atââââât de multe variante, atât de multe posibilități… Bine că există site-uri precum favi.ro unde poți găsi absolut toooot ceea ce ai nevoie atunci când vine vorba de mobilă și decorațiuni. Dacă mă urmăriți de ceva timp știți deja că am mai colaborat cu cei de la Favi și v-am mai povestit eu despre ce lucruri minunate găsiți acolo.

Până vine momentul în care să profit la maxim de serviciile lor, mă mulțumesc cu ceea ce am. E un început. Colțul meu creativ e începutul fiecărui articol care apare aici, pe blog.


Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2020.

Toate articolele scrise de mine în cadrul acestui concurs, le puteți găsi aici: #AndrelaSuperBlog2020.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.