E al treilea an la rând în care mă înscriu în această competiție dedicată bloggerilor. SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Dacă nu știți ce e SuperBlog vă spun eu pe scurt în cele ce urmează.

Superblog este o competiție creativă

O competiție pentru oameni creativi, aș putea spune. Practic, de la 1 octombrie până în 2 decembrie sunt lansate tot felul de probe sub forma unor teme pentru articole. Brandurile care susțin competiția (partenerii) lansează câte o temă iar bloggeri înscriși scriu articole pe tema respectivă la ei pe blog. Fiecare temă are premianții ei care sunt desemnați în urma unei jurizări. De asemenea, fiecare temă abordată îți aduce niște puncte iar la finalul competiției cine are cele mai multe puncte câștigă premiul SuperBlog. Treaba e simplă: branduri + teme + bloggeri = frâu liber creativității.

De ce m-am înscris la SuperBlog 2020?

Vreau să mă mobilizez și să mă motivez să scriu.

Pentru că ați văzut și voi că bate vântul pe aici pe blog și aveam nevoie de un impuls să scriu. Asta am spus și în 2018 și în 2019 când mi-am anunțat participarea la SuperBlog. Culmea e că în fiecare dintre ediții am reușit să înscriu doar la 2-3 teme apoi am renunțat: ba că nu îmi plăcea tema, ba că n-aveam timp, ba găseam eu ceva motive stupide să nu scriu.

Am nevoie de inspirație.

Vreau să ies un pic din zona mea de confort și să scriu și despre altceva. Asta pentru că în ultimul timp am în cap doar idei de articole legate de cărți și m-am gândit că poate ar fi bine să mai schimb un pic subiectul.

Exerciții creative

Despre creativitate se spune că este asemenea unui mușchi: dacă nu e antrenat, se atrofiază. Fix de asta vreau să-mi pun rotițele în mișcare. Vreau să particip la probe care mă vor scoate din zona de confort și mă vor face să scriu despre altceva.

Să mă apropii mai mult de comunitatea SuperBlog

Am de gând să mă integrez mai bine în această comunitate pentru că mi se pare că e plină de oameni faini. Abia aștept să citesc articolele celorlalți bloggeri. Așa că, dacă te-ai înscris și tu în această competiție* lasă-mi un comentariu ca să pot fii cu ochii pe tine de fiecare dată când postezi.

În anii trecuți am cam tras mâța de coadă și nu m-am ținut de treabă. Fiecare probă e opțională. Adică nu te obligă nimeni să scrii, dar dacă nu faci asta nici nu prea te alegi cu nimic din toată povestea asta. Anul ăsta nu voi da skip decât probelor care chiar simt că nu se pliază pe stilul blogului meu. Chiar dacă aici, pe blog, de multe ori pare că e o shaworma cu de toate, ați observat, probabil, că sunt subiecte pe care nu le abordez pentru că simt că nu mă reprezintă. Cum ar fi să promovez niște suplimente de slăbit când… înțelegeți voi ce vreau să zic.

Concluzie?

Anul ăsta mi-am propus să particip la cel puțin 90% dintre probele lansate. Anul trecut au fost, în total, 28 de probe/teme. Dacă și anul ăsta vor fi la fel, asta înseamnă că îmi propun să scriu minim 25 de articole. E un obiectiv precis și măsurabil (pentru că așa am învățat că trebuie să fie orice obiectiv propus). Rămâne de văzut cât de bine îl voi îndeplini până la începutul lunii decembrie.

Acestea fiind spuse, abia aștept să vină data de 1 octombrie să se dea START SuperBlog 2020!

*Dacă nu te-ai înscris dar vrei să faci asta intră pe link-ul ăsta: Înscriere SuperBlog 2020 și află toate detaliile.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Bine te-am gasit. Si eu in aceeasi situatie.
    Prima oara cand m-am inscris am participat la majoritatea probelor (cu exceptia a 2-3), a doua oara, am participat la 5-6, a treia oara la una singura 🙂
    Si eu sper ca anul acesta sa duc la bun sfarsit competitia si sper sa ne si cunoastem, cine stie :))

    1. Să sperăm că anul ăsta va fi unul bun și plin de inspirație pentru toți participanții 😀

Lasă un răspuns