[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]M-am hotărât să mă înscriu la SuperBlog 2019 din dorința de a-mi ieși din zona de confort. Prea m-am puturoșit și prea mi-am găsit scuze ca să nu scriu pe blog atât de des cât mi-ar fi plăcut: ba că n-am timp, ba că n-am chef, ba că nu am inspirație.

Ce este SuperBlog?[/vc_column_text][gem_quote]Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Asta e descrierea oficială de pe site-ul SuperBlog.[/gem_quote][vc_column_text]Și anul trecut m-am înscris în competiția asta dar, spre rușinea mea, nu prea m-am ținut de treabă. Am scris câteva articole și apoi am renunțat, din nu știu ce motiv, sincer. Am scris fix 2 articole. Atât s-a putut :)))

Anul ăsta vreau neapărat să termin competiția asta!

Vreau să scriu și competiția asta a venit la fix. Acum că am reorganizat blogul și am decis că a venit momentul să mă țin un pic mai serios de treabă, temele de la SuperBlog 2019 vor veni ca o piesă finală care completează puzzle-ul.

Acestea fiind spuse, din 1 octombrie când se lansează oficial competiția, ne citim mult mai des pe aici. 🙂

Și promit! Promit! Promit că de data asta mă țin de treabă 🙂

Anul trecut au fost 28 de probe, deci probabil că așa vor fi și anul ăsta. Și ca să fie treaba treabă îmi propun așa un target de minim 20 de articole! Zic 20 că probabil vor fi și probe care nu-mi vor plăcea sau nu voi simți că sunt potrivite pentru blogul meu.

Ok. Deci… revin în octombrie cu articolele din seria  #AndrelaSuperBlog2019 (*fiecare articol din cadrul concursului va avea eticheta asta)

Până atunci, ne mai auzim, că mai am câteva articole „în cuptor”.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”29871″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://super-blog.eu”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”page-sidebar”][/vc_column][/vc_row]

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.