M-am hotărât să mă înscriu la SuperBlog 2019 din dorința de a-mi ieși din zona de confort. Prea m-am puturoșit și prea mi-am găsit scuze ca să nu scriu pe blog atât de des cât mi-ar fi plăcut: ba că n-am timp, ba că n-am chef, ba că nu am inspirație.

Ce este SuperBlog?

[gem_quote]Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Asta e descrierea oficială de pe site-ul SuperBlog.[/gem_quote]

Și anul trecut m-am înscris în competiția asta dar, spre rușinea mea, nu prea m-am ținut de treabă. Am scris câteva articole și apoi am renunțat, din nu știu ce motiv, sincer. Am scris fix 2 articole. Atât s-a putut :)))

Anul ăsta vreau neapărat să termin competiția asta!

Vreau să scriu și competiția asta a venit la fix. Acum că am reorganizat blogul și am decis că a venit momentul să mă țin un pic mai serios de treabă, temele de la SuperBlog 2019 vor veni ca o piesă finală care completează puzzle-ul.

Acestea fiind spuse, din 1 octombrie când se lansează oficial competiția, ne citim mult mai des pe aici. 🙂

Și promit! Promit! Promit că de data asta mă țin de treabă 🙂

Anul trecut au fost 28 de probe, deci probabil că așa vor fi și anul ăsta. Și ca să fie treaba treabă îmi propun așa un target de minim 20 de articole! Zic 20 că probabil vor fi și probe care nu-mi vor plăcea sau nu voi simți că sunt potrivite pentru blogul meu.

Ok. Deci… revin în octombrie cu articolele din seria  #AndrelaSuperBlog2019 (*fiecare articol din cadrul concursului va avea eticheta asta)

Până atunci, ne mai auzim, că mai am câteva articole „în cuptor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *