Nu știu cum sunteți voi, dar eu cu cât călătoresc mai mult cu atât mi se deschide apetitul pentru noi aventuri. Din momentul în care ne-am întors din scurta noastră excursie la Bratislava și Praga visam deja la următoarea călătorie. Nu-s pretențioasă de felul meu așa că nu visez la destinații exotice. Pe lista mea cu locuri de vizitat se află, de ceva timp, Amsterdamul.

Călătoriile ne ajută să ne descoperim. 

Să ne descoperim pe noi înșine, dar și să descoperim mai bine persoana de lângă noi. Consider că cele mai frumoase călătorii sunt cele făcute în 2. Pentru că în 2 e mereu mai bine. Două jumătăți, 2 bagaje, o singură destinație.

Alegerea unei destinații de vacanță poate isca anumite discuții în contradictoriu, dar în cazul nostru, niciodată nu s-a întâmplat asta. Am ales mereu destinațiile cu pixul pe foaie. Am adus argumente pro și contra și până la urmă am ajuns la o concluzie.

Să alegi o destinație e ușor. Să organizezi excursia e puțin mai dificil. 

Din discuțiile pe care le-am avut până acum, Amsterdam pare a fi următorul oraș pe care ne dorim să-l vizităm. Dacă ultima vacanță am planificat-o de la A la Z singuri-singurei, probabil că pentru următoarea vom apela la serviciile unei agenții de turism căutând oferte city break.

Nu am fost niciodată plecată într-o vacanță organizată printr-o agenție de turism, așa că merită încercată și varinata asta.

Un city break în Amsterdam poate fi un cadou minunat pentru noi. 

Urmează o perioadă plină de aniversări: ziua noastră, ziua mea, ziua Domnului P. Cum să ratăm asemenea ocazii și să nu profităm de ele? Nici un cadou material nu se compară cu amintirile pe care le aducem cu noi dintr-o vacanță.

Pentru că amândoi suntem oameni mari și responsabili nu ne permitem să lipsim foarte mult de la birou așa că un city break Christian Tour e mai mult decât suficient pentru a ne relaxa puțin înainte de a intra în iarna care încet-încet ne bate la ușă.

De ce Amsterdam?

  • pentru că lalele, parcuri și biciclete
  • pentru casa Annei Frank
  • pentru Muzeul Van Gogh
  • pentru morile de vânt
  • pentru că are o cultură diferită și un stil de viață diferit și aș vrea să văd ce înseamnă asta.

Și lista poate continua…

Poate nu suntem noi cel mai romantic cuplu de pe planetă, pentru că dacă eram, probabil alegeam Parisul ca si destinație de vacanță romantică. Orașul îndrăgostiților…

Orașul îndrăgostiților poate fi orice oraș atâta timp cât există iubire.

O listă întreagă de hoteluri Christian Tour așteaptă să fie răsfoită pe site. Nu vom alege nimic luxos. Mereu ne dorim ceva modest, unde să ne putem odihni corpurile și sufletele după ce parcurgem kilometri întregi în timp ce descoperim orașul nou.

Vacanțele luxoase nu sunt pentru noi. Vacanțele noastre sunt clipele de respiro în care ne permitem luxul de a ne desprinde de problemele de zi cu zi. O vancanță perfectă e cea în care pot umbla hai-hui pe străduțe străine, printre oameni străini, încercând lucruri noi și experiențe noi.

Orice excursie cu Domnul P. se poate transforma într-o vacanță romantică. 

Pentru noi romantismul nu înseamnă cină la lumina lumânărilor și plimbări sub clar de lună. Noi vedem romantismul altfel. 

O excursie romantică este orice excursie în care suntem împreună. E de ajuns să fim amândoi, să ne plimbăm pe străduțele orașului, să râdem, să ne ținem de mână și să uităm de tot ce e acasă.

Domnul P. e romantic atunci când îmi face 100 de poze doar pentru că mi se pare mie că n-am ieșit bine în primele 99.

Domnul P. e romantic atunci când intră cu mine în librării doar pentru că știe cât de mult iubesc cărțile.

Domnul P. e romantic atunci când îmi lasă mie ultimul biscuite din pachet.

Domnul P. e romantic atunci când mă lasă pe mine să aleg pe ce parte a patului vreau sa dorm.

Domnul P. e romantic în orice moment al zilei, dar nu e acel gen de romantic. E romanticul meu și doar eu pot înțelege felul lui de a mă iubi.

Nu trebuie să vadă o lume întreagă că mă iubește.E de ajuns să văd eu. 

În concluzie, o excursie la Amsterdam sau în orice altă locație de pe planeta asta mare o putem transforma într-o escapadă romantică prin simplul fapt că ne ținem de mână și că zâmbim atunci când suntem împreună.

Restul detaliilor precum cazarea, transportul și masa le organizăm pe parcurs 😉


Acest artocol a fost scris pentru competiția SuberBlog 2018

Sursă foto: Christian Tour

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.