Toamna mă ajută în fiecare an să redevin eu. Toamna mă simt în elementul meu. Toamna e anotimpul meu, ca să zic așa. Nu știu dacă asta se datorează faptului că sunt născută toamna, dar ideea e că în nici o altă perioadă din an nu mă simt atât de bine.

Toamna mă inspiră și îmi dă un vibe foarte bun

Și asta se vede cu ochiul liber. Toamna sunt mai veselă, mai degajată, mai liniștită și… mai frumos îmbrăcată. ? Dap! Consider că garderoba mea de toamnă e cea mai frumoasă și cea care mă reprezintă cel mai bine.

Voi deja știți că eu nu urmez trenduri, nu mă interesează moda în general, nu-s nici fashion guru nici altceva din zona asta, dar recunosc că-mi place uneori să mă dichisesc un pic și să ies din pijamalele în care mă simt eu cel mai confortabil.

În acest sens m-am gândit să răspund provocării Answear.ro și să vă prezint 7 piese vestimentare care cred că sunt esențiale în fiecare toamnă.

Geaca de piele

Iubeeeesc gecile de piele ecologică. Sunt super versatile și le pot asorta la orice: le port cu teneși, cu botine, cu cizme, cu bocanci, cu orice vrea sufletul meu. Mi se pare că o geacă de piele potrivită poate scoate din anonimat orice ținută. Eu am una vișinie după care întind mâna de fiecare dată. E super comodă și super frumușică și o iubesc din tot sufletul. Aș vrea să-mi iau și una neagră și una muștar (pentru că am o obsesie cu această culoare lately). Nu am eu foarte multe haine de brand, dar geaca Tally Weijl din poza de mai sus mi se pare super frumoasă (cea neagră).

Geaca de blugi

Din nou, o piesă vestimentară care merge cu orice. Eu am o geacă de blugi pe care o port și o pozez de câte ori am ocazia pentru că îmi e tare dragă. De fapt, geaca a fost a Domului Soț dar mi-am însușit-o și acum e a mea. El o purta când era tânăr ficior dar acum că s-a însurat cu mine… ce-i al lui e și al meu. ? Drept vorbind, geaca asta e acum doar a mea. Mereu mi-au plăcut gecile de blugi și mi se pare că merg foarte fain combinate cu hanorace (dacă vremea e mai rece) sau cu tricouri și cu teneși.

Hanoracul

https://www.facebook.com/andreeaanton07/posts/10219238020088981

Că tot pomenisem mai sus hanoracele… Cred că dacă ar fi să aleg o piesă vestimentară la care n-aș putea renunța, aceasta ar fi hanoracul. În liceu aveam o obsesie pentru ele și practic, trăiam în hanorac :)). Aveam o mulțime de modele, cu tot felul de imprimeuri, cu fermoar, cu glugă, fără glugă, toate modele posibile și imposibile. Acum nu pot spune că mai am atât de multe. De fapt, cred că am două-trei + cele ale Domnului Soț pe care le port și eu fără nici cea mai mică reținere ?. Îmi pare rău că nu pot merge în hanorac la birou, dar asta e… viața de om mare. În timpul liber, toamna, hanoracele sunt my first choice de fiecare dată când trebuie să ies din casă.

Nu știu dacă astea sunt considerate ca fiind hanorace, dar mie așa îmi par. Sunt un fel de hanorace mai de lady așa… care ar merge purtate și la birou 😀

Paltonașe/Trench

Acestea au intrat în garderoba mea doar de câțiva ani. Să zicem că am început să port paltonaș de când m-am mai maturizat :)). Până acum mi se părea așa că doar „doamnele poartă palton”, dar mi-am dat seama ulterior că există și modele super mișto care pot fi purtate într-o groază de combinații. Pentru mine „paltonaș” e orice haină mai lungă și puțin mai elegantă. Cred că în mod normal, se numes trench-uri, dar pentru mine tot paltonașe rămân. Din pozele pe care le-am ales pentru articolul ăsta vă puteți da seama ușor că am o obsesie (după cum am mai spus deja) cu toate culorile toamnei, în special galben-muștar.

Botine

Cred că botinele sunt unele dintre cele mai faine și mai comode încălțăminte pentru toamnă. Desigur că depinde de gusturile fiecăruia, dar eu iubesc botinele cu tocul lat pe care le pot purta lejer indiferent dacă merg la birou, la cumpărărături sau la plimbare prin centru. Îmi place felul în care mă face să mă simt o pereche de botine cu toc, dar nu-mi place să port încălțăminte incomodă așa că cea mai bună variantă pentru mine este tocul lat pe care să pot sta minim 8 ore fără să mă plâng de dureri de picioare sau de spate.

Bocancii

O altă slăbiciune de-a mea, la fel ca și hanoracele. Am purtat și continui să port bocani cu fuste, cu rochii și cu blugi. Mi se pare că orice aș lua pe mine, dacă-mi pun în picioare o pereche de încălțăminte precum bocancii Timberland din poza de mai sus, se schimbă toată povestea. Îmi plac și modelele mai „diferite” precum sunt cei cu flori, dar mereu am o atracție spre lucrurile simple…

Recunosc că uneori aș vrea să port și bocanci și botine în același timp, dar nu pot. Cu toate astea, există modele ca acestea, care împacă și capra și varza, vorba aia:

Eșarfe

Le-am lăsat la urmă pentru a pune punct cu ele acestui articol. Eșarfele pun punct și oricărei ținute, din punctul meu de vedere. Eu am o mulțime de eșarfe și fulare și am o atracție mai ales pentru cele cu imprimeuri cât mai variate posibil. Preferatele mele, sunt acestea 3:

În concluzie, cosider că: gecile de piele, gecile de blugi, hanoracele, paltonașele. bocancii, botinele și eșarfele nu au voie să lipsească din garderoba mea. Toamna n-ar fi toamnă fără aceste piese vestimentare, din punctul meu de vedere.


Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2020.

Toate articolele scrise de mine în cadrul acestui concurs, le puteți găsi aici: #AndrelaSuperBlog2020.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns