[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dacă  plimbați pe aici, pe blog, de ceva timpprobabil  deja știți  toamna este anotimpul meu preferat.  Acum o iubesc din tot sufletul, chiar dacă atunci când eram mai tânăra nu aveam o relație chiar așa frumoasă. Iubesc culorile toamnei, răcoareasoarele cu dinți și weekend-urile ploioase în care pot sta toată ziua în pat citind. Venirea toamnei, pentru minereprezintă startul unei perioade în care sunt mult mai activă și mai productivă. Asta se vede și pe blog, că de când a venit toamna, parcă scriu mai des :D. Toamna am chef fac chestii:  scriu,  citesc,  învăț lucruri noi.

Ținând cont  prima lună de toamnă s-a dus (habar n-am când și unde), m-am trezit în octombrie fără  îmi dau seama cum s-a întâmplat asta. Octombrie a adus cu sine o nouă colaborare cu FAVI.RO.

Favi.ro este un motor de cautare pentru mobilă și decorațiuni. Un fel de Google, dacă vreți :)). Eu am mai colaborat cu ei și anul trecut, de Crăciun și mi-a plăcut, așa că. tare m-am bucurat  văd mail-ul în care  invitau  va povestesc despre cum îmi decorez eu casa pentru toamnă.

Partea faină e  până  primesc mail-ul cu propunerea lor, nici nu mi-am dat seama  eu n-am apucat nici -mi scot hainele groase de sub pat, d-apăi  decorez. Ok. Nici o problemă! M-am organizat și am adus un strop din magia toamnei (   exprim poetic și frumos) în casa noastră. Am decorat câteva colțișoare în nuanțe tomnatice, astfel încât   inspire și   ducă în starea aia de relaxare și hygge, dacă vreți.

M-am mai plâns eu  încă stăm în chirie și nu pot face chiar ce  taie pe mine capul atunci când vine vorba de decorarea caseiFaza e  n-am destule rafturi, n-am destule dulapuri și destul spațiu pe care -l pot decora după bunul meu plac. DACĂdacăDACĂ  fi „femeie la casă mea”, cum se spune,  face mult mai mult decât  aprind 2-3 lumânări și  pun o tavă cu frunze și o vază cu flori uscate pe masă.

DACĂ  putea decora casa după bunul plac al inimii mele,  face-o cam așa:

În living

 avea un tablou suuuper-mare, aproape cât peretele dacă s-ar putea, pe care l- schimba în funcție de anotimp. Toamana, ar fi unul de genul asta.

 pune lumânări parfumate (sau nu) peste tot. Pe măsuță de cafea, pe rafturi, peste tot. Mi se pare  nimic nu  duce mai mult cu gândul la toamnă și la relaxare decât lumina lumânărilor. În general îmi plac lumânările simple, dar frumoase, însă toamna îmi plac cele cu arome lemnoase, decorate frumos.

Mi dori  am și un șemineu în care  ardă domol un foc în timp ce eu îmi beau ceaiul stând relaxată pe canapea, dar nu am. Așa  o lumânare cu fitil de lemn, care scoate sunetul ăla specific lemnelor arse e mai mult decât binevenită. Asta ar putea fi o idee: 

Mi-am format un obicei, ca în fiecare anotimp,  am pe măsuța din sufragerie o tavă tematicăîn care pun diferite ornamente sau chestiuțe care au legătură cu anotimpul respectiv: vara am creme de plajă, ochelari de soare, flamingo, iarna sunt globuri, conuri de brad, reni și altele asemenea. Toamna, pe o tavă de lemn pun frunze, castane, bețișoare de scorțișoară, felii uscate de portocale și diferite figurine care mi inspiră mie toamna: un arici sau o ghindă, chestii de genul.

În dormitor

Aici treburile sunt destul de simple. Nu-mi place  încarc dormitorul cu tot felul de lucruri, așa   rezum la o ghirlandă de luminițe atârnate deasupra patului, o veioză pe noptieră mea, pentru serile în care citesc până adorm cu cartea în mâna și o lenjerie de pat care însuflețește toată camera.

 

În restul casei ar fi tot lumânări și frunze și ghirlande cu luminițe. Dar, momentan, îmi permit doar să visez la cum îmi voi decora eu casa. Până găsim și noi cuibușorul nostru pe care să-l putem decora așa cum vrem, haideți să vă arăt cum am decorat acum. Chiar dacă nu am șemineu și rafturi pe care să-mi pun cărțile și lumânările. M-am descurcat așa cum am putut, dar am adus toamna și la noi în casă…

Voi faceți ca mine și vă decorați casa în funcție de anotimp? Aveți și voi obsesia asta de a cumpăra chestiuțe mici pe care să le țineți la vedere cu scopul „de a decora”? Spuneți-mi în comentarii, că tare-s curioasă 😀 Aștept chiar și poze. Vreau să văd cum arată toamna din casa voastră 🙂

 


Acest articol a fost scris în colaborare cu FAVI.RO, cărora le mulțumesc încă o dată! 🙂

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns