Astăzi m-a trăznit o idee. Am momente în care stau și mă gândesc la diferite lucruri (mai mult sau mai puțin relevante). Stând așa și cugetând am ajuns la concluzia că ne dedicăm prea mult timp lucrurilor care „trebuie făcute” și prea puțin timp lucrurilor pe care „ne dorim să le facem”. Asta s-a r traduce prin fapul că mai bine de jumătate de zi ne-o petrecem la lucru și în trafic, iar orele care ne rămân le împărțim între curățenie, gătit, frecat menta sau alte activități pe care le avem fiecare. Când ajung acasă de la lucru am impresia că mă învârt de două ori și deja îmi e somn. Gata ziua. Parcă nu am timp să fac activitățile pe care mi-aș dori să le fac. 

Acuma nu săriți toți să-mi spuneți că dacă vrei cu adevărat să faci ceva îți faci timp. Știu asta, doar că uneroi e greu.

Blogul ăsta e ca și copilul meu, dar dacă iau în considerare timpul pe care i-l dedic sunt cea mai denaturată mamă de pe planetă. M-ar lua „Protecția Blogurilor” dacă ar exista așa ceva.

Aș vrea să ajung să fac din blogging un job full time, dar momentan mai am ceva de lucrat la capitoul ăsta.

Poate am început articolul ăsta într-o notă puțin cam negativă, dar în continuare vă voi povesti câteva lucruri faine din viața de blogger pe care o am. Asta doar așa, ca să vedeți că nu sunt o mamă chiar atât de nasoală și că-mi mai scot și eu copilul la lumină din când în când.

Kapa Fall Session 

Acesta a fos un eveniment taaare fain, organizat de cei de la Kapa Center Timișoara. Pe 8 septembrie am participat și eu la acest eveniment mulțumită lui Alin (rango.ro), Andrei și Teodorei.

Am început prin a învăța de la Olivia Micsa cum să preparăm 2 rețete de mic dejun geniale. Una cu avocado și somon și una mai dulce cu semințe de chia. Două idei foarte faine pentru oricine e pe fugă dimineața și vrea să bage ceva la maț ca să nu leșine de foame până la prânz. Mulțumim Olivia!Apoi a urmat o prezentare de modă așa cum ne-am obișnuit deja la evenimentele Kapa. Colecția arată genial și puteți găsi toate ținutele în magazinele din incinta centrului comercial.Mai are rost să vă spun că prețurile sunt suuper faine? Cred că deja știți. Au fost prezentate și ținute elegante, și mai îndrăznețe, dar și ținute office. Practic, ținute pentru toate gusturile și toate buzunarele. Ca orice eveniment mișto, și acesta s-a terminat printr-un after-party. Am ciocnit un pahar de prosecco, am mâncat bunătăți de la Senneville și am băut cea mai fancy apă minerală pe care am văzut-o eu până acum: Aur’a. Pe lângă faptul că arată într-un mare fel, mai e extrasă și din Munții Banatului de la Ocna de Fier. Cât de cool e asta? Apă bănățană!Așa că Andrela a fost la evenimente mondene, pentru că și în Timișoara avem chestii de genul! Suntem o mână de bloggeri care creștem în fiecare zi și investim în copilașii noștri. Sper că unii sunt părinți mai responsabili decât mine, dar promit să îmi revin și eu!

Blogmeet #9.

Iată că grupulețul de oameni care dețin un copil virtual (adică un blog) s-au întâlnit ieri să mai socializeze. (Mulțumim Blogging TM 2.1 pentru inițiativă <3) Ținând cont de faptul că în ultima săptămână am avut niște dureri crunte din cauza unei căzături pe scări, era cât pe aci să nu ajung la întâlnirea cu numărul 9 a bloggerilor din Timișora. Cu toate astea, tare mă bucur că am ajuns până la urmă.

15 oameni, 15 bloggeri, 2 ore de povești, zâmbete, idei împărtășite, noi prietenii legate. Cam așa aș rezuma eu întâlnirea noastră de ieri. 

Sunt foarte fericită că am avut ocazia să-i revăd pe unii dintre ei și să-i cunosc pe cei noi. Mi se pare o activitate foarte faină prin care ne putem cunoaște și putem să ne unim să formăm o comunitate în adevăratul sesn al cuvântului.

E frumos să stai la masă cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni cu tine. Poate unii scriem despre cărți, alții despre călătorii, alții despre fashion și beauty, alții despre orice, așa ca mine, dar toți scriem și asta ne leagă.

Eu, din poziția mea de mamă denaturată, nu pot decât să vă mulțumesc pentru invitație și să vă spun că abia aștept să ne vedem data viitoare!

În concluzie, iată că dacă vreau îmi găsesc timp pentru ceea ce iubesc, dar nu reușesc să fac asta atât de des pe cât mi-aș dori. Sau poate nu-mi doresc destul de mult, așa-i?

Vedem. Mă organizez eu cumva, până la urmă, și-mi revin.

Foto: Mihai Toth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *