Dacă mă cunoașteți cât de puțin, probabil știți deja că lectura este una dintre activitățile mele preferate. Mereu am o carte în geantă. Dacă nu am o carte am mai multe, pe Kindle, așa că mereu am ceva de făcut atunci când merg cu tramvaiul sau când stau la coadă pe undeva.

Consider că lectura ne ajută să creștem și ne dezvoltăm.

Prin lectură am devenit oamenii care suntem astăzi și continuăm să evoluăm spre cea mai bună variantă a noastră, tot prin lectură. Nu vreau să fiu rea, dar se vede de la o poștă diferența între unu om care citește constant și unul care nu a pus mâna pe o carte în viața lui.

Vă povesteam într-un artcol precedent depre faptul că vreau să promovez cititul în Timișoara printr-o campanie. De atunci încerc să îmi organizez ideile, să le pun pe foaie să văd ce trebuie făcut, cum trebuie făcut ș.a.m.d.

Am ajuns la concluzia că trebuie să încep de undeva, așa că am căutat niște statistici despre lectură, dar nu mă descurc prea bine în a găsi date matematice așa că m-am gândit să adun informațiile cu mânuța mea.

Așa am întocmit chestionarul de mai jos, pe care vă rog din suflet să îl completați pentru că m-ar ajuta enorm. Așa aș putea vedea clar cum stă treaba cu lectura în Timișoara (și nu numai). Sunt 15 întrebări simple, cu variante de răspuns cu ajutorul cărora consider că voi putea formula o premisă de la care să plece campania mea.

Scriu rândurile acestea în speranța că acest chestionar va ajunge la cât mai multe persoane, astfel încât rezultatul să fie unul plauzibil.

În altă ordine de idei, vă las chestionarul mai jos și lansez o invitație către oricine e interesat de ideea mea de a promova cititul în Timișoara:

Dacă vrei să te implici și tu, dacă ai o idee faină, dacă vrei să ne întâlnim, să povestim și să punem pe picioare o campanie frumoasă te rog scrie-mi un mesaj oriunde (mail, Facebook, Instagram) și promit că o facem niște lucruri minunate împreună.

Până atunci, dă click aici pentru a completa chestionarul!

Mulțumesc <3

 

 

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns