Lectura și prezența ei în viața ta | #AndrelaCitește

Dacă mă cunoașteți cât de puțin, probabil știți deja că lectura este una dintre activitățile mele preferate. Mereu am o carte în geantă. Dacă nu am o carte am mai multe, pe Kindle, așa că mereu am ceva de făcut atunci când merg cu tramvaiul sau când stau la coadă pe undeva.

Consider că lectura ne ajută să creștem și ne dezvoltăm.

Prin lectură am devenit oamenii care suntem astăzi și continuăm să evoluăm spre cea mai bună variantă a noastră, tot prin lectură. Nu vreau să fiu rea, dar se vede de la o poștă diferența între unu om care citește constant și unul care nu a pus mâna pe o carte în viața lui.

Vă povesteam într-un artcol precedent depre faptul că vreau să promovez cititul în Timișoara printr-o campanie. De atunci încerc să îmi organizez ideile, să le pun pe foaie să văd ce trebuie făcut, cum trebuie făcut ș.a.m.d.

Am ajuns la concluzia că trebuie să încep de undeva, așa că am căutat niște statistici despre lectură, dar nu mă descurc prea bine în a găsi date matematice așa că m-am gândit să adun informațiile cu mânuța mea.

Așa am întocmit chestionarul de mai jos, pe care vă rog din suflet să îl completați pentru că m-ar ajuta enorm. Așa aș putea vedea clar cum stă treaba cu lectura în Timișoara (și nu numai). Sunt 15 întrebări simple, cu variante de răspuns cu ajutorul cărora consider că voi putea formula o premisă de la care să plece campania mea.

Scriu rândurile acestea în speranța că acest chestionar va ajunge la cât mai multe persoane, astfel încât rezultatul să fie unul plauzibil.

În altă ordine de idei, vă las chestionarul mai jos și lansez o invitație către oricine e interesat de ideea mea de a promova cititul în Timișoara:

Dacă vrei să te implici și tu, dacă ai o idee faină, dacă vrei să ne întâlnim, să povestim și să punem pe picioare o campanie frumoasă te rog scrie-mi un mesaj oriunde (mail, Facebook, Instagram) și promit că o facem niște lucruri minunate împreună.

Până atunci, dă click aici pentru a completa chestionarul!

Mulțumesc <3

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like