Pierdută în blogosferă de Andra Costa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil ați văzut deja că pe feedul meu au apărut foarte des cărțile, în ultima vreme. Asta pentru că am avut timp să citesc și am profitat la maxim de acest lucru. Am încercat să postez cel puțin o poză cu fiecare carte pe care am citit-o în perioada asta.

andrela.ro
Instagram: @andrela_ro

Însă, o carte pe care nu am cum să o pozez fizic, este cartea pe care tocmai a lansat-o în online Andra Costa: „Pierdută în blogosferă”. Da, aceeași Andra care are bloguluandra.ro. Probabil că știți deja despre cine vorbesc eu aici. Dacă nu știți, vă zic pe scurt, așa, câteva cuvinte despre ea.

Andra este unul dintre cei mai colorați și mai pozitivi oameni pe care i-am întâlnit

Are o personalitate foaaarte faină și e mereu veselă și colorată. La propriu. Își face simțită prezența oriunde merge și este un om cu care îți e mai mare dragul să stai la povești. Ultima dată când ne-am întâlnit s-a ținut de capul meu și m-a încurajat să-i dau bătaie cu toate planurile pe care le am, să nu renunț la visul meu și să mă dedic lucrurilor care-mi plac cu adevărat. Andra e genul ăla de om care-ți dă un boost de energie atunci când ai mai mare nevoie de el.

Aceeași Andra tocmai a lansat o carte. Un ebook, mai exact.

A adunat 10 lecții pe care le-a învățat ea în 10 ani de blogging și le-a pus pe hârtie virtuală, în speranța că vor ajuta pe cineva. În aproximativ 80 de pagini virtuale, Andra și-a spus povestea.

„Pierdută în blogosferă” este un ebook pentru oricine se află la început de drum.

Este destinată mai mult oamenilor care se învârt și ei ca găinile fără cap prin blogosferă, dar din punctul meu de vedere poate fi citită de orice om care se află la început de drum, indiferent de domeniu. De ce? Pentru că e plină de lecții numa’ bune de urmat atunci când ți se pare că totul se prăbușește în jurul tău și nu mai știi în ce direcție să o apuci.

Ce mi-a plăcut mie cel mai mult la „Pierdută în blogosferă”?

În primul rând, mi-a plăcut faptul că m-am regăsit în toată povestea. Și eu am început să scriu pe blog în 2009, și eu regret că nu m-am ținut mai serios de treabă, și eu aș fi putut face lucrurile mult mai bine și n-am făcut-o.

Pierdută în blogosferă de Andra Costa
Fragment din „Pierdută în blogosferă”

În al doilea rând, mi-a plăcut stilul super lejer și funny în care e scrisă. Andra scrie fix așa cum vorbește. Și în ebookul ei vorbește pe înțelesul tuturor, astfel încât îți e mai mare dragul să citești. E structurată frumos, pe capitole, are poze colorate și drăguțe fix pe stilul Andrei. E o plăcere să citești paginilie astea. Eu m-am apucat de ea și nu m-am lăsat până n-am terminat-o.

Și nu în ultimul rând, mi-a plăcut la nebunie faptul că prin ebookul ăsta Andra dă un exemplu oamenilor. Cel puțin mie mi-a dat un exemplu clar că dacă vrei ceva cu adevărat trebuie să muncești și să ajungi fix acolo unde vrei tu. Andrei i-au luat 10 ani să poată spune că își iubește jobul pentru că nu-i ușor să ajungi acolo. Și citind această carte mi-am dat seama că și eu pot. Nu e ca și cum până acum nu știam, dar Andra mi-a dat încă o dată impulsul ăla de care aveam nevoie.

Pierdută în blogosferă de Andra Costa
Sursă foto: „Pierdută în blogosferă”

Cele 10 lecții despre care vorbește Andra în carte nu fac vreo revoluție în domeniu.

Cu siguranță ceea ce a învățat ea, au învățat și alții, dar ceea ce e de apreciat este faptul că ea a ales să-și spună povestea. Ea a ales să-i ajute și pe ceilalți. Sunt atâtea cărți pe lumea asta și toate te învață cum să, cum să și cum să… până la urmă depinde de noi să alegem de unde vrem să învățăm „cum să”.

Dacă am rămas cu ceva din ebookul Andrei, acest lucru ar fi că trebuie să-mi reorganizez un pic gândurile și să transform blogul ăsta în ceea ce am vrut mereu să fie. Să-l aduc în punctul în care-l visez de ani buni. Dar pentru a face asta trebuie să fiu constantă în publicarea articolelor și să mă promovez corespunzător, nu-i așa Andra?

În concluzie, ce să zic? Mi-a plăcut suuuuper mult cartea și abia o aștept pe următoarea! 😉

Felicitări Andra pentru curaj și pentru perseverență și mulțumesc pentru inspirație. Adevărul e că mă inspiri. Mă încurajezi, indirect, să-mi ridic fundul de pe canapea și să GET SHIT DONE. Mulțumesc. ❤

Dacă și voi vreți să citiți „Pierdută în blogosferă”, o puteți downloada de la Andra de BloguLuAndra.ro. Completați acolo numele și adresa de mail și cărțulia o primiți în câteva minute.

Pe Andra o găsiți și pe:

[/vc_column_text][gem_socials colored=”custom” alignment=”center” icons_size=”25″ socials=”%5B%7B%22social%22%3A%22facebook%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fandra.costa.10%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22instagram%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbloguluandra%2F%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22wordpress%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fbloguluandra.ro%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22facebook-page%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbloguluandra%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22pinterest%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fro.pinterest.com%2Fandracosta%2F%22%7D%5D” color=”#a87784″][/vc_column][/vc_row]

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Mi-au dat lacrimile, jur! :))))
    Iti multumesc din suflet pentru recenzie. Aceasta este fix reactia pe care speram ca ebookul sa o aduca tuturor celor ce il citesc. Iti multumesc pentru sustinere si abia astept sa vad ce vei face in continuare.
    Te puuup!

Lasă un răspuns