Random

Glam Exclusive Party la Kapa Center

Am vârsta de 25 de ani. Asta e vârsta la care lumea intră într-o febră a căsătoriei și a reproducerii. Una din prietenele mele a fost prinsă și ea de febra asta așa că mi-a înmânat elegant o invitație. Bonus, vrea să-i fiu și domnișoară de onoare. Cam astea ar fi datele problemei. Rezolvarea constă în faptul că mă voi duce la nunta ei, dar până atunci mai e un pic așa că am fost nevoită să mă organizez și-am întocmit o listă: rochie+pantofi pentru mine, costum pentru domnul P. Cam asta ne trebuie ca să putem apărea ca doi oameni normali la nuntă, pe lângă buna dispoziție și celebrul dar. Eh, și ținând cont de faptul că sunt destul de zgârcită, m-am gândit că nu vreau să-mi dau tot salariul pe o rochie din mall așa că mi-am adus aminte de Kapa. Nu mai fusesem pe acolo din facultate, dar am rămas plăcut surprinsă să văd ce ținute faine sunt acolo. Am intrat, am probat amândoi 2-3 variante de ținute și cred că în maxim 2 ore am terminat cu shoppingul. Eu m-am ales cu o rochiță superbă și diafană pe care nu mă gândeam vreodată că aș alege-o dintr-un magazin  (dar probabil că am îmbătrânit și mi s-au modificat un pic și gusturile), iar domnul P. și-a achiziționat un costum de bărbat serios de îți vine să îl pui în vitrină când îl vezi îmbrăcat cu el (sau cel puțin mie îmi vine:D). Am fost foarte mulțumită de ceea ce am găsit la Kapa, personalul a fost super amabil așa că am doar cuvinte de laudă pentru ei.

După toată experiența asta drăguță, am rămas foarte plăcut surprinsă când, pe la sfârșitul lunii aprilie am primit pe mail o invitație drăguță la Glam Exclusive Party by Kapa Center. Glam! Exclusive! Pff… cum mă îmbrac eu?? Asta a fost prima întrebare răsărită în capul meu. Voi știți că nu-s chiar cea mai fashion și mai elegantă persoană de pe planeta asta, așa că am fost nevoită să scormonesc un pic prin dulap până am ales o ținută cât de cât adecvată dress code-ului Cocktail Glam. Până la urmă, sâmbătă m-am gătit frumos, m-am cocoțat ca o lady adevărată pe tocuri și am pornit spre locație.

Covor roșu. Șampanie. Eleganță.

Evenimentul a fost foarte drăguț. Până să înceapă manechinele să defileze pe covorul roșu am avut timp să socializăm un pic, să bem un pahar de șampanie și să gustăm un aperitiv pregătit de cei de la Yamy Bistro. Eu încă sunt timidă și parcă nu-mi vine să mă bag așa în seama că toată blogosfera timișoreană, dar sper să ajung și eu la niveul la care e Dunia sau Laura Charaba.

La Kapa Center e simplu să fii elegant.

Despre prezentarea de modă nu are rost să vă mai spun ceva. Eleganța a fost ca la ea acasă. Vă las mai jos câteva poze care pot dovedi mai bine acest lucru.

Felicitări și mulțumiri

Per total evenimentul a fost unul extrem de reușit. Felicitări organizatorilor AndraTeodora și Alin pentru implicare și mulțumesc Kapa Center pentru invitație!

Vă dați seama că evenimentul ăsta mi-a făcut poftă de shopping. Ținând cont că mai am nevoie de o pereche de sandale elegante pentru nuntă, ghiciți unde mă voi duce zilele următoare să dau o raită prin magazine?

One Comment

 • Jan Zac

  Hello ,

  I saw your tweets and thought I will check your website. Have to say it looks very good!
  I’m also interested in this topic and have recently started my journey as young entrepreneur.

  I’m also looking for the ways on how to promote my website. I have tried AdSense and Facebok Ads, however it is getting very expensive. Was thinking about starting using analytics. Do you recommend it?
  Can you recommend something what works best for you?

  Would appreciate, if you can have a quick look at my website and give me an advice what I should improve: http://janzac.com/
  (Recently I have added a new page about FutureNet and the way how users can make money on this social networking portal.)

  I have subscribed to your newsletter. 🙂

  Hope to hear from you soon.

  P.S.
  Maybe I will add link to your website on my website and you will add link to my website on your website? It will improve SEO of our websites, right? What do you think?

  Regards
  Jan Zac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *