Am pășit cu pași parcă prea repezi în anul în care voi împlini 30 de ani. Oh, wow! Acum că am scris asta pare și mai real! Parcă nu prea îmi vine să cred că la toamnă voi avea 30 de ani. E drept că abia ce i-am împlinit pe cei 29 pe care îi am acum, dar totuși… 30??? 

Eh, și pentru că mai e ceva timp până atunci trebuie să mă bucur cât încă mai am 29, nu? Ca să-mi fac viața mai frumoasă și mai palpitantă m-am gândit să împrumut o idee pe care am vazut-o la Andra acum câțiva ani și care mi s-a părut tare faină. 

30 de provocări pentru 30 de ani. #AndrelaIs30in2022. 

Practic vă provoc pe voi să mă provocați pe mine să fac lucruri faine până să împlinesc 30 de ani. Vreau să ies un pic din zona mea de confort și să fac lucruri noi și faine așa că abia aștept să primesc provocările de la voi. 

Vă rog, totuși să țineți cont că încă suntem în plină pandemie, așa că unele lucruri sunt mai greu de făcut și de asemenea, vă spun de la început că nu sunt tare bogată așa că bugetul n-o să-mi permit să călătoresc până în India, cu toate că mi-aș dori. 

Așadar, încercați să-mi dați provocări cât se poate de realizabile. Mai ales că până la ziua mea mai sunt doar câteva luni 😀

Nu ma mai lungesc aiurea așa că hai să-i dăm drumul la treaba! Hit me! 

Îmi puteți lăsa provocările aici în comentarii, pe Instagram, pe mail… oriunde vă e mai ușor. 

Pe măsură ce le voi primi le voi adauga mai jos, în acest articol, iar când se vor strânge 30 dăm START îndeplinirii provocărilor. ?

Ce mă provocați să fac în 2022 pentru a putea întâmpina cu entuziasm vârsta de 30 de ani?

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns