Are rost să vă mai zic că a trecut o veșnicie de la ultimul articol postat? Nu. Evident că nu are. Unii poate ați sesizat lipsa mea din online, unii poate nu. Până la urmă nici nu are rost să găsesc scuze și să încerc să justific absența mea. Pur și simplu nu am simțit nevoia să mai postez, să mai fiu prezentă online. M-am detașat totaaaal de tot ce înseamnă social media. Mai aruncam câte un ochi pe instagram și cam atât… Nu pot explica de ce. Pur și simplu am avut o perioadă offline și mi-am dat voie să mă bucur de ea.

Ce-am făcut în perioada asta?

Să nu vă așteptați să vă spun că am călătorit și am citit un munte de cărți. Nup. Nici nu am călătorit nici nu am citit și nu pot spune că mă bucură neapărat acest lucru. Pur și simplu zilele mele s-au împărțit între birou, casă și oameni dragi. Aș putea spune că nu am făcut nimic extraordinar și că am zăcut așa câteva luni într-o rutină, dar aș minți… un lucru extraordinar s-a întâmplat:

Ne-am hotărât să facem un bebe

Și nu doar ne-am hotărât ci l-am și făcut. Adică, în momentul ăsta, a little baby nugget is growing in my belly. Dap. Ăsta e cel mai important lucru pe care l-am făcut în toată perioada asta în care am lipsit. Am răspuns la întrebarea: „dar voi un bebe când faceți?”.

A fost o perioadă destul de dificilă din punct de vedere fizic și emoțional, dar despre asta plănuiesc să vă povestesc cu altă ocazie. Ținând cont că baby nugget este subiectul principal în momentul de față aproape în toate discuțiile, mai mult ca sigur că și pe blog voi aborda subiecte legate de această perioadă.

Andrela.ro se transformă în blog de mămică?

Nu. Pentru că nu sunt eu în măsură să scriu despre asta. Voi aborda diferite subiecte, îmi voi da cu părerea, ca de obicei, dar nu-mi permit să dau sfaturi în acest sens. Voi povesti experiența mea personală în ceea ce privește sarcina în speranța că poate articolele respective vor ajuta pe cineva. Consider că în lumea asta a mommy bloggerițelor e nevoie de o gură de sinceritate și de realitate. Că parcă prea toată lumea e roz și toate sarcinile sunt minunate și e numa lapte și miere atunci când vine vorba despre subiectele astea. Eu plănuiesc să fiu reală și sinceră așa cum am fost de obicei că până la urmă cine vrea să vadă sirop și drăgălășenii se poate uita la filme.

Lăsând la o parte subiectul bebe, rămân tot eu

Și blogul meu la fel. Voi continua să-mi dau cu părerea și să scriu despre ceea ce mă interesează. Iar dacă asta vă va ajuta și pe voi, cu atât mai mult mă bucur.

Voi continua să scriu despre cărți, în speranța că-mi va reveni și pofta de citit. Dacă țin cont de fapul că suntem aproape la finalul lunii iulie și eu am citit doar 7 cărți…. nu știu ce să zic. Sper doar că lucrurile vor reveni la normal. În speranța că mă va ajuta mi-am făcut și abonament la Voxa, ca să vedeți cât de determinată sunt să reîncep să citesc.

Practic, voi continua să vă recomand lucruri și să vă povestesc chestii mișto, sper eu.

Cât de des voi face asta? Atât de des cât voi putea și voi simți nevoia. Nu promit nimic, pentru că dacă mă apucă iar vreo perioadă de-asta de sihăstrie offline, s-ar putea să nasc și voi să nu citiți un articol nou. 😀

Rămâne să ne recitim pe aici, cât de curând posibil.

Sunt mândră de mine, totuși că m-am mobilizat să-l scriu și pe ăsta.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns