Baraka Bridal Andrela Ro

Mi s-a părut amuzant titlul ăsta. Chit că e un fel de râs cu plâns, pentru că… ghici ce: și eu sunt o mireasă fără nuntă. 2020 e de vină pentru asta. 2020 mi-a furat nunta și mi-a lăsat o pereche de verighete în dulap. Verighete pe care scrie 02.05.2020.?

Mă mai mărit?

O întrebare pe care o primesc destul de des, într-o formă sau alta. „Ați amânat nunta?”, „Mai faceți nunta?”, „V-ați primit banii de avans înapoi, sau ce-ați făcut?”. Păi, ce să zic. Nunta e fix în punctul în care era și anul trecut. Suntem în aceeași stare de așteptare să vedem ce-o mai fi până în mai. Da, am reprogramat nunta pentru luna mai, anul ăsta. Dar încă nu știm dacă voi îmbrăca rochia de mireasă care e gata de anul trecut. Încă așteptăm.

Și pentru cei care-i spuneați Domnului Soț că mai are o șansă să se răzgândească, să știți că nu s-a răzgândit. ?

Rochia mea de mireasă mă așteaptă cuminte în atelierul Baraka Bridal

Chiar acum câteva zile vorbeam cu Consi despre rochie și despre nunta noastră. Am rugat-o să-mi țină rochia la ea la atelier. Vă dați seama ce amuzat ar fi fost să ne mutăm cu rochia după noi? ? Ea a fost o scumpă și a acceptat să o țină la ea până aflăm noi ce se întâmplă cu nunta.

V-am mai povestit eu despre Consi și despre Baraka Bridal, anul trecut, într-un articol în care eram super entuziasmată să-mi văd minunăția de rochie gata. Dar… n-am mai văzut-o. La fel de entuziasmată vă povesteam și despre cum mi-am ales rochia de mireasă dar, tot entuziasmul ăla s-a cam dus. Chiar dacă încă am emoții când mă gândesc la cum va arăta rochia mea. Încă n-am văzut-o în forma ei finală.

Photo by Ishan @seefromthesky on Unsplash

Pentru că 2020 a fost un an de coșmar pentru toate miresele care se visau prințese minunate, toate acestea și-au îndreptat atenția spre 2021. Și-au pus toate speranțele (atâtea câte au mai rămas) în anul ăsta. Eu mi-am pus doar o parte din speranțe în el. Încă nu cred că vom reuși să facem nunta nici anul ăsta… dar vom vedea.

Pentru miresele fără nunți ale anului 2020, Baraka Bridal a pregătit o supriză.

Consi, femeia minunată din spatele brandului Baraka Bridal mi-a spus următoarele lucruri:

Având în vedere că anul acesta nu s-au organizat târguri de nunți din cauza pandemiei, mă gândesc la variante în care pot să promovez în continuare ceea ce fac și să facilitez ocazii pentru mirese ca să cunoască munca mea.

Păi și cum să nu o ajut eu în sensul ăsta? Cum să nu îndrum eu toate miresele fără nunți către ea. Știu cât de greu e să găsești THE DRESS așa că sunt convinsă că la Baraka Bridal orice mireasă care caută „altceva”, orice mireasă care nu vrea o rochie de prințesă tipică, va găsi exact ceea ce caută. E imposibil să nu-ți placă ceea ce vezi la atelier la Consi.

Sinceră să fiu, am scris articolul ăsta pentru a o ajuta pe Consi cu promovarea și pentru că îmi era dor să vă mai povestesc câte ceva despre nuntă. Că n-am mai menționat nimic despre asta din aprilie 2020.

Baraka Bridal Dress
Sursă foto: Baraka Bridal

Dragi miresici fără nuntă,

Dacă sunteți în căutarea unei rochii așa cum n-a mai avut nici o mireasă până acum, dacă vă doriți o rochie diferită, care să exprime emoție, gingășie, feminitate, delicatețe… dacă vă doriți o rochie așa cum ați visat mereu dar nu o găsiți nicăriei, apelați cu toaaaată încrederea la Consi.

Intenția mea este să le Invit la o întâlnire în care să povestim despre nunta lor, să vadă rochiile pe care le creez, să le probeze dacă își doresc, și să le ofer cadou o creație Baraka Bridal.

Ce trebuie să faceți?

Să-i scrieți un mesaj pe Facebook sau pe Instagram și să-i spuneți că ați aflat despre ea de la mine pe blog și să stabiliți împreună detaliile unei întâlniri. Veți vedea că atelierul ei e ca un castel pentru zâne, plin de lucruri minunate. Dar n-are rost să încerc să vă conving prin cuvinte, pentru că sunt de prisos. Mergeți la ea, povestiți, probați și vă veți convinge singure de ceea ce încerc eu să spun aici. Și veți pleca și cu un cadou din partea ei. Sunt 100% convinsă că va fi o întâlnire specială pe care o veți ține minte mult timp. Așa cum a fost și prima mea întâlnire cu ea.

Ah, și încă o veste bună:

Braka Bridal

Așa că… dragi miresici, ce mai așteptați?

Pe Consi o puteți găsi aici:

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns