De prea mult timp am rămas datoare cu articolul ăsta, dar m-am gândit că acum ar fi o perioadă bună să-l postez pentru că se apropie perioada sărbătorilor și toată lumea intră în febra cumpărăturilor de cadouri. Așadar, sper ca articolul ăsta să vă inspire să cumpărați un cadou special celor dragi sprijinind și un business local, din Timișoara.

De-a lungul timpului v-am recomandat tot felul de chestii aici pe blog, Consider că recomandările sunt utile mai ales atunci când vorbim despre lucruri încercate, testate. Niciodată nu v-am recomandat lucruri doar de dragul de a face-o și niciodată nu voi face asta. Mereu vorbesc despre lucruri pe care le-am încercat și care consider că merită să ajungă la cât mai mulți oameni. Așa a apărut seria asta de articole „Mini-interviu”.

Îmi place să cunosc omul din spatele brandului

Oricât de mult mi-ar plăcea un produs, dacă am ocazia, îmi place să cunosc și omul din spatele acestuia. Așa aflu toată esența brandului și înțeleg mai bine „ce a vrut să zică autorul”.

Așa am cunoscut-o pe Luminița: omul din spatele LSD Candle

Din momentul în care am văzut ce lucruri frumoase ies din mâinile ei am zis că trebuie să ne vedem neapărat și să-mi povestească mai multe. Așa că am ieșit ca fetele la o cafea și am început să povestim.

Trebuie să vă spun din start că Luminița e un om extrem de cald și de luminos. Pare o coincidență că fix ea face lumânări? E un om fain și emană așa o energie pozivitvă că ți-e mai mare dragul să povestești cu ea. Am petrecut câteva ore împreună și am povestit de parcă ne știam de-o viață.

Dar ca să nu mă mai lungesc aiurea, vă las mai jos „mini-interviul” pe care l-am formulat în urma întâlnirii noastre.

Spune-mi câteva cuvinte despre tine

Mă numesc Luminița (ironie  sau nu, numele are legatura cu lumină și lumânări), am terminat liceul la profil Biologie-Chimie, iar apoi am facut FEAA.  Nimic nu părea să dea semne că aș avea o înclinație ‘’artistică’’ (e mare asocierea cu un artist, dar să zicem).

Părerea mea e că ceea ce face Luminița e artă în adevăratul sens al cuvântului. E ea modestă, dar uitați-vă și voi ce iese din mâinile ei:

Povestește-ne cum a început povestea LSD Candle

Pentru a crea suspans aș putea spune că totul a început într o zi cu soare din luna martie, dar nu. A început cu o vizită la medic și cu diagnosticul de astm alergic. Mi-au fost interzise tot felul de obiecte de decor specific astmaticilor (perne, covoare, jucării de pluș, perdele) și cireașa de pe tort: parfumurile de cameră atât de dragi mie. 

Încăpățânată din fire am zis: ‘’lasă că merge și așa’’. Dar nu a mers. 

La scurt timp, situația nu a mai putut fi controlată și de bună voie și nesilită de nimeni m-am căsătorit cu idea că parfumuri de cameră nu mai pot folosi. Cel puțin,nu pe cele din comerț.  Am început să folosesc ceară de topit de la un brand celebru dar nici accea nu părea a fii soluția perfectă, plus că nici financiar nu mă ajută prea tare. 

Așadar am luat hotărârea să încerc să fac eu acasă, din ceară de soia, mai o lumânare, mai o pralină și să caut variantele cele mai bune pentru sănatatea mea. 

Deci, practic, LSD Candle a apărut dintr-o necesitate, n-a venit ca o idee de afacere…

Exact. Mi-a plăcut așa mult ce a ieșit încât mi-am dorit să împart și cu alte persoane reușita mea și așa a luat viață contul de instagram LSD_candle.  Un proiect de suflet, de la nevoie la plăcerea de a ma juca cu diferite forme și culori. 

În fiecare zi caut idei noi, forme, culori, parfumanți care mai de care mai minunați. Deja fac asta de mai bine de un an, și în fiecare zi mă simt din nou copil și mă entuziasmez foarte tare la acest gând. 

Luminița e foarte modestă, dar vă spun eu că ceea ce face ea e ceva magic. Eu am testat pralinele de ceară și tot ceea ce pot spune e că sunt mi-nu-na-te! Miros absolut divin. Să nu mai menționez faptul că au niște parfumanți atât de speciale, încât nici nu ști pe care să-l încerci prima dată. Cum sună black pearl orchid, cireșe negre, caramel sărat…? Vă las mai jos o listă cu parfumuri… ca să vă dați seama despre ce vorbesc.

  • Tabacco vanilla
  • One Millionâ
  • Tuscan leather
  • Baccarat Rouge
  • Chanel Mademoiselle
  • Alien
  • Mango papaya
  • Ciocolată albă și prăjituri
  • Ciocolată
  • Scorțișoară și măr

Și astea sunt așa doar câteva parfumuri. Na, cum ai putea alege? Pe lângă faptul că miros divin, produsele LSD Candle, după cum spunea și Luminița pot fi folosite și de către persoanele care au diferite probleme de sănătate pentru că sunt făcute 100% din ceară de soia.

Pentru comenzi, pe Luminița o puteți găsi pe instagram LSD_Candle și pe Facebook dar eu zic să vă grăbiți să-i scrieți, pentru că perioada asta sigur e una super aglomerată pentru ea.

Așadar, spor comandat cadouri! 🙂 Sunt convinsă că o să vă placă la nebunie orice produs ați comanda :D.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns