Din 2018 de când a luat naștere blogul ăsta am participat deja de câteva ori la competiția Superblog. E adevărat că în nici un an nu m-am ținut foarte consecvent de treabă, dar în fiecare an mi-a plăcut. Participam și când aveam blogul pe wordpress, deci povestea mea cu Superblog e lungă.

Dacă mă urmăriți de mai mult timp probabil vă aduceți aminte articolele scrise pentru competiție pentru că erau cumva scrise în afara zonei mele de confort. Tocmai de asta m-am hotărât să mă înscriu și anul ăsta.

Vreau să mă provoc să ies din zona mea de confort

Știu că probele sunt muuuulte și cu subiecte foarte creative și foarte diferite așa că sigur voi avea despre ce scrie. M-am gândit că această competiție vine la fix acum când m-am reapucat de scris. Și nu doar atât… pică la țanc și pentru că așa voi putea diversifica temele abordate aici, astfel încât să nu scriu doar despre cărți și mămiceală.

Vreau să particip la cât mai multe probe

Dar în același timp știu că le voi tria și voi alege să scriu doar despre subiectele cu care rezonez. Nu o să mă abat nici de la stilul meu de scriere și nici nu voi aborda subiecte care nu sunt de interes pentru mine, și probabil nici pentru voi. Spun asta, în cunoștință de cauză pentru că în anii precedenți, de exemplu, erau probe despre firme de construcții sau chestii agricole… și n-am cum să scriu despre așa ceva. Adică aș putea, dar nu mă reprezintă așa că mai bine zic pas, dacă vor exista și anul ăsta subiecte de acest gen.

O singură teamă am: că nu voi putea respecta deadline-urile probelor

Toate articolele propuse au un deadline și mie mi-e frică să nu fie teme despre chiar să vreau să scriu și să nu apuc… O să încerc să fiu silitoare și să mă organizez bine, astfel încât să nu ratez chestiile faine.

Competiția Superblog 2024 începe pe 1 martie și abia aștept!

E daja ediția cu nr 28 iar asta cred că spune multe despre competiția asta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns