Eu nu sunt de acrod cu teoria aia conform căreia femeia trebuie să își vadă de casă, de cratiță și să-și țină bărbatul îmbrăcat la dungă, dar recunosc că atunci când vine vorba de treburile gospodărești îmi place să dirijez eu treburile.

Eu gătesc, eu calc (rar, dar atunci când e nevoie o fac ?), eu bag la spălat. Dacă la curățenie mă mai ajută și Domnul Soț uneori, când vine vorba de cele enumerate mai sus nu prea se bagă și mă lasă pe mine să mă desfășor.

Veșnică pomenire celui care a inventat mașina de spălat!

Mare minune a făcut și mult ne-a mai ușurat viața nouă, gospodinelor :)). A spăla rufele în ziua de azi e o activitate care îți ia maxim 10 minute: sortezi hainele, le bagi în mașină, pui detergent și balsam și apeși pe un buton. Apoi le întinzi frumos la uscat după ce te anunță mașina că și-a terminat treaba. Asta e super simplu.

Ce e un pic mai „complicat” e să găsești detergentul și balsamul perfect pentru hainele tale

Pentru mine, ideal este să miroasă a curat. Nu a altceva! A curat și a proaspăt. De obicei folosesc detergent lichid și balsam la fiecare spălare.

Dar într-o campanie BuzzStore am primit spre testare noul detergent de rufe Allin1 PODS de la Lenor (sub formă de capsule) și balsamul de rufe aferent. Am primit varianta clasică, cea albastră, Lenor Spring Awakening și noua gamă Lenor Gold Orchid.

Perechea perfectă – Lenor

Așa se numește campania lor de lansare. Despre balsamul de rufe nu cred că mai are rost să vă spun ceva pentru că sunt convinsă că măcar o dată în viață l-ați folosit voi, mamele, bunicile, mătușile voastre. Cred că orice femeie care are o mașină de spălat a folosit balsamul de rufe de la Lenor. Mamaia folosea balsamul înainte să aibă mașină de spălat. Îl punea în ligheanul unde clătea rufele.

Pachetul acesta de testare de la Lenor România a venit împreună cu provocarea de a vă spune vouă care este #PerecheaPerfectă atunci când vine vorba de spălarea rufelor mele. Ei bine, gama nouă, Gold Orchid, este preferata mea.

Capsulele Allin1 PODS Lenor sunt foarte ușor de folosit pentru că doar le arunci în cuva mașinii de spălat înainte de a băga hainele. Eu nu eram o mare fană a detergentului sub formă de capsule pentru că uneori observam că nu se dizolvă bine capsula și rămâne prinsă pe haine. Dar, cel puțin până acum, la capsulele Lenor nu am observat acest lucru.

Atât detergentul cât și balsamul miros ușor dulceag, dar totodată proaspăt cu „note seducatoare de vanilie prețioasă”. Vanilie prețioasă! :)) Asta e descrierea lor oficială. Adevărul e că această combinație de detergent și balsam cu același miros face o treabă excelentă. Până acum se amesteca mirosul detergentului cu cel al balsamului, și nu spun că miroseau hainele rău ?, dar acum pare că totul se îmbină așa foarte plăcut, iar mirosul chiar persistă pe haine.

Un mare plus mi se pare și faptul că balsamul este foarte delicat cu prosoapele pe care le face să fie mult mai catifelate și mai moi. De obicei aveam problema asta că multe dintre balsamurile pe care le-am folosit le făceau să fie foarte aspre la atingere după ce se uscau. Acum am scăpat de problema asta.

În concluzie mulțumesc BuzzSore și Lenor România pentru că mi-ați dat șansa să testez aceste produse. Iată că mi-au plăcut super mult și le recomand mai departe. Spuneți-mi dacă voi ați încercat noul detergent de la Lenor și cum vi se pare. Aștept părerile voastre în comenarii 🙂


Acest aricol a fost scris pentru campania de testare BuzzSore în colaborare cu Lenor România

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns