Cine s-ar fi gândit că îmi va fi atât de greu să aleg decorațiunile pentru casă? Fiind pasionată de tot ce înseamnă design interior aveam impresia că acasă la mine voi decora cât ai bate din palme. Dar ce să vezi… că abia mă decid atunci când vine vorba să cumpăr o vază sau un tablou. Noroc că oamenii faini de la Poster Store au fost super drăguți și mi-au oferit o mână de ajutor fix când aveam mai mare nevoie. Pentru că am cam terminat cu achiziționarea mobilierului a venit timpul să-mi pun amprenta și pe pereții care au rămas albi și goi. Știam că vreau să înrămez niște imagini superbe care să aducă un vibe fain în casă, dar taaaare greu m-am decis, pentru că pe site-ul posterstore.com/ro sunt o mulțime de postere incredibil de frumoase. Din punctul meu de vedere, imaginile din natură se potrivesc cel mai bine cu vibe-ul pe care îmi doresc să-l aibă #AntonResidence, deci categoria Postere Natură a devenit instant preferata mea.

Mi-a fost foarte greu să aleg ținând cont că doar în categoria cu imagini din natură sunt peste 800 de modele. Am văzut și revăzut fiecare poster în parte. Eu mereu am fost genul de om care preferă marea, dar nu puteam să las deoparte peisajele superbe de la munte (până la urmă am muntele în sânge, fiind născută și crescută la Petroșani.

Living scandinavo-something…

Așa aș denumi stilul pe care l-am ales pentru livingul nostru. Predomină nuanțele reci de gri care se îmbină frumos (zic eu) cu nuanțe naturale de lemn așa că avem nevoie de un pic de verdeață, o pată de culoare. Pentru că singurele accente de culoare din living sunt păturile de pe colțar, pernuțele și perdelele, am zis că 3 postere așezate deasupra colțarului vor fi piesele care vor completa puzzle-ul. Și nu m-am înșelat.

La Poster Store se găsesc o mulțime de postere cu design scanidanv, simplu și frumos și cred că cele 3 peisaje montane pe care le-am ales pentru living sunt niște modele care ilustrează perfect stilul acesta. Mie îmi oferă așa o stare de bine, mă liniștesc și mă duc cu gândul la relaxare, la liniște și la bucuria unei vacanțe departe de agitația din oraș. Consider că sunt exact ceea ce lipsea living-ului nostru. Un strop de pădure, o oază de relaxare pentru ochi și totodată pentru suflet.

Un dormitor sălbatic

Nu vă gândiți la prostii! Știam de la început că în dormitor voi vrea un poster mare, cu o plajă iar când l-am văzut pe acesta am știut că se va potrivi perfect deasupra patului. Mi se pare că se potrivește atât cromatic cât și ca stil. După cum spuneam eu sunt fanul numărul unu al mării iar plajele sălbatice consider că sunt unele dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. Poate că nu e cel mai colorat poster și poate unii consideră că e mult prea asemănător cu mobila și cu parchetul din punct de vedere cromatic, dar mie mi se pare că e absolut minunat. De câte ori intru în dormitor îmi imaginez cum ar fi să mă trezesc pe plaja aia…

Tot pentru dormitor, dar de data asta pentru noptiera mea am ales un poster motivațional. Pentru că de multe ori avem nevoie de un kind reminer atunci când vine vorba de a face lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Așadar, am ales un citat care să-mi aducă aminte în fiecare dimineață că trebuie să fac acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită. Restul sunt detalii.

Ferestre către alte lumi pe casa scărilor

Mi-ar fi plăcut din tot sufletul să avem o fereastră mare pe casa scărilor, dar nu s-a putut așa că am ales să-mi fac propriile ferestre… către alte lumi. Așa am decis ca acest perete suuuuper înalt să-l transform într-un fel de gallery wall sau un wall of fame #AntonResidence. În centrul acestuia se află posterul cu Hogwarts Express care reprezintă principala fereastră spre lumea magică a lui Harry Potter, apoi un poster cu un drum șerpuit pe o coastă abruptă la malul mării, care pe mine mă duce cu gândul la ceva mediteranean. Tot o fereastră spre o altă lume deschide și goblenul cusut de Doinița (mama, pentru cei care nu o cunosc deja) care o reprezintă pe Prințesa Sissi. Și am adăugat aici și o operă de artă proprie (pictura cu pisica) și o ramă mică din lemn cu o poză siropoasă și drăgăstoasă cu mine și cu Domnul Soț. Cine să fie pe wall of fame-ul casei noastre dacă nu chiar noi?

Cam atât vă spun momentan despre cum am început să ne decorăm cuibușorul.Suntem încă la început și cu siguranță vor mai urma și altele, dar le luăm încet, pe rând. O să vă mai povestesc pe parcurs despre tot precesul ăsta nebun de decorare/mobilare dar momentan mă opresc aici.

Dacă ați ajuns până aici înseamnă că v-a plăcut articolul ăsta, așa că vreau să vă mai spun ceva. Știați că toate posterele PosterStore sunt printate impecabil pe hârtie de înaltă calitate și că lemnul utilizat pentru acestea provine din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale?

Așa că vă recomand din tot sufletul să aruncați o privier pe site-ul lor să vedeți ce lucruri minunate au acolo. Cu siguraaanță veți găsi ceva pe placul vostru. Sunt atât de multe postere din atât de multe categorii încât e imposibil să nu găsiți ceva. Plus că în fiecare marți lansează câte o colecție nouă! Păi n-am loc pe pereți de câte postere aș putea comanda de la ei ?.

Dacă până acum nu v-am convins, vă mai spun ceva:

Am o supriză pentru voi. Puteți folosi codul* andrela50 atunci când plasați o comandă pe site și veți beneficia de o reducere de 50%** la toate posterele (cu excepția celor din categoria Selection).

Așa că nu mai stați pe gânduri și aruncați o privire pe posterstore.com/ro.

Ah, și abia aștept să-mi spuneți în comentarii ce postere vă plac vouă și cum vi se par cele pe care le-am ales eu. Voi ați fi ales altceva?

*Codul de reducere este valabil până duminică, 15 august (puteți face un cadou Mariilor din viața voastră ?) și este valabil numai pentru postere (NU și pentru rame).

**Reducerea se aplică la prețul întreg al posterelor și nu se cumulează cu alte reduceri de pe site.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns