De ceva vreme tot am ideea asta în cap: să pun pe hârtie (în cazul ăsta, electronică) toate cărțile pe care aș vrea să le citesc, dar încă nu le am în bibliotecă. Nu le am pentru că n-au reprezentat o prioritate, pentru că am o tonă de alte cărți necitite sau pur și simplu sunt prea zgârcită uneori și nu-mi vine să dau mai mult de 50 de lei pe o carte. Ce pot să zic? Am alte priorități atunci când vine vorba de împărțirea banilor. Și nu de alta, dar nu mai am pe unde să le pun.

Am dus la maică-mea o plăsoaie plină de cărți pe care deja le-am citit pentru a face loc altora nou-nouțe 🙂

S-a mirat un pic Doinița când a văzut ditamai plasa și a întrebat, un pic sceptică: „Pe-astea toate chiar le-ai citit? Sau doar le-ai răsfoit așa…?” Da, Doinița! Toate alea sunt citite cuvânt cu cuvânt, din scoarță-n scoarță, cum se spune.

Eh, și pentru că am eliberat câteva cutii (că bibliotecă n-am) m-am gândit că ar fi frumos să mă organizez un pic și să văd cam ce-ar mai fi pe lista mea de dorințe atunci când vine vorba de cărți. Mereu văd câte o carte și-mi spun în sinea mea că mi-ar plăcea să o am/să o citesc, dar apoi uit de ea și dusă e. Așa că, lista următoare va fi aici pe post de reminder pentru mine și un fel de inspirație pentru oamenii ăia care se întrebă: „ce dumniezo de cadou să-i iau la nebuna asta?” (asta pentru că tot se apropie ziua mea. *wink wink)

Da, citesc mult și suuuuper variat și poate e greu pentru cineva să aleagă o carte pentru mine. Tocmai de aia, luați de aici inspirație! Nu că v-aș obliga să îmi cumpărați ceva de ziua mea… Nu, nu. Am ajuns la vârsta aia în care ziua mea e o zi ca oricare alta. Nothing special. Daaar, mă gândeam că aveți voi pe acasă una dintre cărțile astea și nu vă mai trebuie și vă doriți să faceți un om să zâmbească.

Mă rog. Aberez. Ați prins voi deea.

Lista asta o scriu mai mult pentru mine, dar sigur o puteți folosi și voi ori de câte ori aveți nevoie de un pic de inspirație dacă vreți să mă faceți fericită :)). Desigur că voi actualiza lista asta periodic. Mai adaug, mai scot titluri. Cine știe? Mă mai răzgândesc…

Într-o ordine aleatorie, cărțile pe care mi le doresc (și până la urmă o să le și am) sunt:

Vrabia roșie – Jason Matthews

Am văzut filmul. Mi-a plăcut super mult așa că…

Spovedania unui preot ateu – Ion Aion

Sper! Sper! Sper să fie așa cum cred eu că va fi 🙂

Dumnezeul lucrurilor mărunte – Arundhati Roy

Pentru că India

Irezistibil – Adam Alter

… sunt geniale și aș vrea să le citesc pe toaaaate!

Reconstruind-o pe Amelia – Kimberly McCreight

Mi se pare super faină ideea de la care pornește cartea 😀

Sfârșitul nopții – Petronela Rotar

Pentru că vreau să am toate cărțile ei

Ajută-mă să nu dispar – Petronela Rotar

Pentru că are lansarea cărții la Timișoara și n-o să pot ajunge 🙁

Ah, și aștept recomandări și de la voi, că lista asta trebuie să se modifice constant! Și dacă deja ați citit cărțile pe care le găsiți aici nu vă sfiiți să-mi spuneți părerile voastre sau, de ce nu, să mi le împrumutați și mie :).

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cărțile lui Schmitt sunt superbe amandoua. Eu le-am citit, dar nu am citit ”Un barbat pe nume Ove”, deci s-ar putea sa trebuiasca sa facem schimb de experienta :)))

    1. Facem, facem. Cu cel mai mare drag, doar ca a mea carte e la ai mei la Petrosani. So, o aduc cu prima ocazie inapoi la Timisoara :)))

Lasă un răspuns