Amân de prea mult timp articolul ăsta, dar iată că azi a venit și rândul lui. S-au aliniat planetele în așa fel încât să vă pot povesti și vouă despre Sabio Anticafe. Despre un loc drag mie pe care l-am văzut prinzând formă și care sper să se dezvolte într-un mod cât mai frumos posibil.

Singura ANTICAFENEA din Timișoara

Probabil că vă întrebați ce e aia o anticafenea, nu-i așa?

Ei bine, o anticafenea nu e un loc în care lumea e împotriva consumului de cafea, așa cum poate părea din cauza prefixului „anti-”. O anticafenea este un spațiu în care se plătește timpul, nu consumația. Da. La Sabio Anticafe nu veți plăti niciodată cafeaua sau ceaiul pe care-l veți consuma acolo. Veți plăti timpul pe care-l petreceți acolo.

În altă ordine de idei, Sabio Anticafe este un spațiu chill, frumos, colorat și primitor în care puteți petrece timp de calitate fix așa cum vă doriți voi. Puteți citi o carte, puteți viziona un film, puteți rezerva spațiul pentru diferite evenimente, puteți lucra în liniște la un proiect sau puteți stabili o întâlnire cu un client. Lista poate continua, pentru că fiecare alege să-și petreacă timpul fix așa cum își dorește.

Spațiul ăsta e perfect pentru a lucra la un proiect pe echipe pentru facultate, de exemplu. Știu și eu cum e să fii student și să ai de lucrat la proiecte cu mai multe personae și să n-ai loc în camera de cămin. Sau, știu că e nasol să fii freelancer și să n-ai un birou al tău unde să te poți întâlni cu un client. Ok, să mergi la o cafenea oarecare nu pare chiar super profesional, așa că un loc precum e Sabio poate fi o soluție ideală. Sau, de ce nu, poate mai ai de pierdut vreo 2 ore prin centru până să te întâlnești cu X sau cu Y și n-ai ce face. Decât să caști ochii prin magazine și să cheltui bani nu mai bine stai la căldurică citind o carte și bând un ceai cald? Zic și eu…

Eu am decis să mă alătur „familiei Sabio” pentru că mi-e super dragă ideea și am zis că merită să încerc să fac ceva nou.

Așa că sunt zilnic la anticafenea și încerc să o ajut pe Ana atât cât pot eu de mult ca să creștem împreună ideea asta și să o aducem în fața publicului larg pentru că merită. Ideea de anticafenea este nouă la noi în oraș, chiar dacă deja, în țară mai există și astfel de locuri. Încer să ajut și eu cum pot și să-mi pun în aplicare toate cunoștințele și ideile mele creative astfel încât să promovăm acest concept și să-l ajutăm să crească. Vreau să cunosc oameni, să-mi dezvolt un pic abilitățile de comunicare și să pun în practică tot ce-am învățat în facultate. E greu să faci asta când stai închis 8 ore într-un birou în fața unui calculator. Sabio a venit la fix și pare să fie exact ceea ce aveam eu nevoie în momentul ăsta.

Eu mă gândesc la Sabio ca la un spațiu de lucru perfect în care mă pot concentra pe proiectele mele și-mi pot petrece timpul fără să fiu distrasă de alte chestii. Dacă lucrez de acasă, mai intervine una-alta și mă rupe un pic din filmul meu. La Sabio, totul e făcut în așa fel încât să te poți concentra fix pe ceea ce ai nevoie. Nu te deranjează nimeni, nu te întrerupe nimeni.

Din punctul meu de vedere, Sabio Anticafe este locul perfect în care să organizezi o ședință, un atelier, un seminar, o întâlnire, un club de lectură sau alte evenimente asemenea. Cadrul mi se pare super fain și cred că oricine s-ar simți bine la noi. Dap, La noi. Haideți pe la noi. 🙂

Ah, și cea mai faină parte e că suntem fix în centrul orașului, lângă Bastion. Ce să vrei mai mult? Cafeaua de dimineață, pauza de prânz sau un pic de relaxare după o zi de lucru… toate momentele astea pot fi petrecute la noi. Mai ales că acum a venit frigul…

Ce oferă Sabio Anticafe în plus față de alte locații?

  • pentru noi, clienții nu-s clienți, ci oaspeți iar noi suntem gazde. Suntem aici să-i întâmpinăm, să îi ajutăm și să îi servim cu o băutură caldă/rece, în funcție de sezon;
  • punem la dispoziția oaspeților laptopuri, imprimantă, videoproiector, sala separată pentru ședințe/întâlniri, cărți și desigur, wi-fi (că nu se poate altfel);
  • consumația e din partea casei. Se plătește doar timpul petrecut aici. Pe mine, personal, treaba asta mă duce cu gândul la vorba aia cu time is money, dar într-un sens bun. Timpul de calitate pe care oaspeții îl petrec la Sabio este singurul lucru care se plătește. În rest, totul e din partea casei.
  • tarifele variază în funcție de nevoile oaspeților. Pentru detalii de genul ăsta, vă poate ajuta Ana mai mult.
  • ah, și era să uit de pufurile alea imense în care te poți sta ore în șir suuuuper confortabil. Sunt preferatele mele. <3

Eu tare-mi doresc să organizăm aici lansări de carte, seri de lectură, seri de film și alte lucruri de-astea drăguțe. Avem multe idei, dar urmează în curând să ne organizăm și să le punem pe toate în practică.

Până atunci, vă aștept pe la noi. Faceți-ne o vizită și povestim atunci mai multe. N-are rost să tot scriu eu aici pentru că până nu vedeți exact cum e la Sabio, nu veți înțelege. Știu că-i un concept nou și poate că sunteți sceptici, dar vă invit pe la noi să povestim un pic. 🙂

Dacă totuși nu v-am convins eu și vreți să aflați mai multe informații, puteți intra pe sabio-anticafe.ro și aflați acolo toată povestea și toate detaliile de care aveți nevoie.

Aștept să-mi spuneți părerile voastre! Cum vi se pare conceptul? V-ar plăcea să treceți pe la noi? Care e păerea voastră despre un loc în care plătești timpul și nu consumația? Scrieți-mi orice vă trece prin cap. Abia aștept să văd cum vi se pare toată ideea asta.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns