Săptămâna trecută, Andra mă provocase să accept provocarea ei de a posta în fiecare zi, timp de 7 zile, o poză cu ținuta mea din ziua respectivă. Ea e mult mai curajoasă decât mine și s-a încumetat să posteze timp de un an ținutele ei de zi cu zi. Adevărul e că ea e mult mai curajoasă și mai creativă atunci când vine vorba de fashion, în comparație cu mine. Are un stil super colorat și fain și cumva, are ce să pozeze și despre ce să scrie.

În schimb eu… mă situez undeva la polul opus. Nu prea am nici o treabă cu fashionul. Pentru mine, cel mai important e să îmi placă mie ceea ce atârn pe mine și să mă simt bine în țoalele respective. În rest, Dumniezo cu mila, vorba aia.

Am acceptat provocarea ei și am transformat-o în #7FashionDaysByAndrela

Am început să postez, în fiecare zi, o poză în care vă arătam cum m-am îmbrăcat. Pozele le-am postat pe Instagram și pe Facebook (unde ați face bine să mă urmăriți căci sunt mai activă acolo decât aici pe blog :)) ). Am început provocarea fix acum o săptămână, adică lunea trecută și am terminat-o vineri. De ce? Păi, în weekend am stat în casă ca un cartof pentru că am găsit un joc super fain. Dar despre asta o să vă povestesc în articolul viitor :).

Ziua 1.

Luni eram super încântată și entuziasmată și am încercat să fiu cât de cât prezentabilă. V-am mai spus eu că oscilez între un boschetar trendy și un fel de casual office atunci când vine vorba de ținutele mele.

Ziua 2

Am adoptat ceea ce voia să fie o ținută boyfriendstyle. Și zic asta doar pentru că am furat un plover de-al Domnului P pe sub care am purtat o cămașă cu pisici și le-am asortat frumos cu o pereche de blugi mai lălâi și niște bocanci pe care-i iubesc din suflet. În ziua aia am cărat după mine laptopul și aveam și-o plasă în dulcele stil românesc. Nu plănuiam să trec pe la farmacie și îmi uitasem trăistuța mea textilă acasă :(.

Ziua 3.

Miercuri m-am simțit mai lady și am trântit pe mine o rochiță și-un plover pufos asortate (sau nu) cu niște cizme și veșnicul meu paltonaș. Desigur că astea ultimele nu se văd în poză, pentru că n-am un fotograf la îndemână atunci când am nevoie așa că mă descurc cu oglinzile pe care le găsesc prin preajmă.

Ziua 4

A venit cu o răceală și cu boschetăreala aferentă. Hanorac, geacă de blugi, fular, aceiași blugi și aceiași bocanci. Plus umbrela, ghiozdanul cu laptopul și trăstuța reutilizabilă pe care, de data asta, n-am mai uitat-o acasă.

Ziua 5

Ceea ce nu trebuia să fie ultima zi, dar totuși, a fost. O ținută tipică pentru mine, zic eu. Lejeră, fără artificii, în care mă simt super confortabil: blugi, bocanci și plover călduros în culorile astea minunate. N-am ce să zic mai mult,

Sincer, plănuiam ca pe weekend să pun poze în pijamale și-n halat, dar sincer, am uitat. Așa că provocarea s-a terminat, abrupt și prematur, vineri.

Concluzii

După cum spunea și Andra

…și eu încerc să îmi descopăr stilul personal. […] Dacă îți faci zilnic poze, evident că ești mult mai atent ce pui pe tine. 

Sunt complet de acord cu aceste lucruri. Da. Încerc să-mi găsesc un stil personal. Sunt în căutări și sper ca până pe la 30 de ani să-mi dau seama dacă mă simt mai bine îmbrăcată ca un pui de bogdaproste sau ca o fimee matură și cu toate țiglele pe casă. E greu să aleg, pentru că ambele stiluri îmi plac și nu mă pot decide.

Și în al doilea rând, chiar am fost mult mai atentă cu ce m-am îmbrăcat, știind că urmează să vă arăt și vouă. Mă gândeam dimineața ce-aș putea pune pe mine în așa fel încât să… fiu eu. Nu mă pot lăuda cu o garderobă super fistichie, dar m-am descurcat cu ceea ce am și am încercat să fac în așa fel încât totul să iasă cât de cât ok. Nu știu dacă am reușit sau nu…

Ce-am constatat în cele 5 zile cât a ținut provocarea?

  • Că de fiecare dată când ies din casă aleg bocancii în defavoarea oricăror alte încălțări
  • Am doar blugi în dulap. Oare ar fi cazul să-mi cumpăr și alte tipuri de pantaloni?
  • Mă simt mult mai bine în ținute colorate decât în cele all black (cum obișnuiam să mă îmbrac mai demult)
  • Nu prea apelez la accesorii. Nu prea dau importanță bijuteriilor (am câteva pe care le port cu sfințenie și cam atât)
  • Că am multe haine de la Pepco :))
  • Că stilul meu, oricare ar fi acela, are la bază haine lălâi și comode. Urăsc tot ceea ce stă mulat pe mine și mă face să arăt ca un salam. Și nu spun asta doar pentru că am câteva kg în plus. Aceeași părere o aveam și când eram tânără și zveltă. :))
  • Că aș vrea să am în garderoba mea următoarele lucruri:

O pălărie de genul ăsta (așa am eu un film să port o pălărie de-astea cu paltonul și cu cizmele mele)

O pereche de cercei statement, ceva de genul ăsta, pe care să-i port cu bluzele simple.

O pereche de cizme peste genunchi. De ce? Nu știu, dar îmi doresc de mult timp așa ceva…

Cam atât.

Mulțumesc Andrei pentru provocare, dar așa cum am spus mereu, nu cred că sunt omul potrivit care să vorbească (sau, mă rog, să scrie) despre chestii de-astea. Nu cred că ținutele mele pot reprezenta o sursă de inspirație pentru cineva. :))

Voi ce părere aveți?

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. :)) mi-a plăcut super mult articolul și faptul că ai acceptat provocarea. Cred că te judeci puțin prea aspru, până la urmă puțini oameni (era sa scriu nimeni, dar m-am corectat :))) au garderoba aia de instagram și o poartă chiar în fiecare zi. Și din câte am văzut pe lista de dorințe, ai un sâmbure de fashion în tine :*

Lasă un răspuns