Dacă mă urmăriți pe Instagram (@andreea_nastac), probabil că ați văzut într-un story că mi-am făcut un #blogplan pentru luna ianuarie. Conform planului respectiv, azi era zi de odihnă pe blog. Cu toate acestea, nu mă pot abține să nu vă povestesc ceva. Lucrurile bune merită împărtășite, corect?

În primul rând, m-am săturat de frigul ăsta! Îmi vine să-mi dau demisia de la lucru și să stau în pat, sub pătură cu o carte în mână până vine primăvara. Ar trebui să se dea o lege care să interzică ieșitul din casă când sunt grade cu minus afară! Asta va fi prima schimbare pe care o voi face când voi ajunge președinte. Până atunci, mă descurc așa cum pot.

Vă dați seama că la lucru merg de nevoie, dar prefer să mănânc pâine cu zahăr decât să merg la cumpărături pe vremea asta. Nu e omenesc să îngheți până la supermarket, să stai la cozi, apoi să-ți rupi gâtul pe gheața de pe trotuare. Asta în timp ce cari 2-3 plase până la mașină. Pur și simplu nu e normal!

Noi știm să ne adaptăm foarte ușor la condițiile ostile așa că am descoperit o chestie suuuuper faină care se numește CutiaTa.ro.Serviciul ăsta a apărut în viața noastră ca o rază de soare în ciuda gerul ăstuia nesimțit.


CutiaTa.ro este supermarketul online care te ajută să ai zilnic produse proaspete fără a pierde timpul în trafic, fără a căra plase de cumpărături și fără risipă la buget – pe site-ul nostru eviți cumpărăturile impulsive pe care le facem cu toții, când suntem în fața raftului din supermarket.

https://cutiata.ro/despre-noi

Printr-o întâmplare am ajuns pe pagina de Instagram a celor de la CutiaTa.ro. Am început să îi urmăresc pentru că mi s-a părut faină ideea și cam atât. Asta până ieri când am decis că e prea frig afară și că nu mai avem chef să mergem la cumpărături așa că mi-am adus aminte de serviciul ăsta.

Am intrat la ei pe site www.cutiata.ro, am aruncat o privire pe acolo să văd cum stă treaba și am decis că vreau să încerc. Sincer, ceea ce mi-a atras atenția a fost faptul că nu au costuri de livrare.

Am început să adaug produse în coș. Am adăugat tot ce aveam nevoie prin casă: iaurt, paste, un borcan cu miere, o sticlă de ulei și chestii de-astea plictisitoare.

Prețurile sunt ca și cele din magazine. Cea mai mare diferență între un produs de pe site și unul din magazin a fost de 1 leu în plus. Unele produse sunt mai ieftine la ei de cât în magazine. Diferențe foarte mici, aproape insesizabile (10, 20 de bani).

Nu există nici un cost la achiziționarea produselor online.

Am parcurs apoi pașii pentru a-mi creea un cont, am completat adresa de livrare si am ales să primesc produsele a doua zi între orele 18:00 și 19:00. Apoi am plătit comanda cu cardul și gata. Simplu ca bună ziua.

Abia am așteptat să ajungă produsele azi. Am avut o comanda de 80 și ceva de lei și eram tare curioasă să văd cât sunt de punctuali și cum sunt ambalate produsele.

Am rămas foarte plăcut surprinsă să văd că la ora 18:06 erau 2 oameni la poartă cu două cutii mari.

Noi la 18:01 am intrat în casă pe baza că probabil ajung după 6 jumate. Doar n-or să vină la 6 fix.  Dar iată că au venit. Într-o cutie era o pungă cu produsele alimentare și încealaltă cutie erau cele non-alimentare. Le-au scos băieții din cutii și ne-au dat frumușel pungile. Zâmbăreți, amabili, ne-au mulțumit pentru comandă și au zis că speră să mai comandăm și altădată.

Atât de simplu a fost. Aseară am pus comanda, astăzi amavut-o la poartă. Tot ce am comandat, exact la timpul ales. Nu am ce să le reproșez.

Chiar și pe pagina lor de Facebook au fost suuuper receptivi când le-am scris un mesaj cu o întrebare referitoare le mailul de confirmare a comenzii. Nu înțelesesem eu ceva și imediat m-au lămurit.

Asta a fost experiența mea cu cei de la CutiaTa.ro. Un serviciu foarte fain care vine în sprijinul celor care nu au timp să stea pe la cozi sau pur și simplu le e lene să iasă din casă.

Pe site-ul lor scrie că:

Pe scurt, am creat CutiaTa.ro dorind să-ți oferim calitate, flexibilitate și mai mult timp liber.

https://cutiata.ro/despre-noi

…și chiar așa e.

Vreau să menționez faptul că nu am nici un fel de colaborare cu oamenii ăștia, nu m-au plătit, nici nu m-au rugat să scriu articolul ăsta. M-am gândit că poate aveați și voi nevoie de așa ceva în viețile voastre de oameni mari, așa că am vrut să vă fac o recomandare sinceră.

Ah, de fapt, mi-au pus o ciocolată în colet pentru că sunt client nou. 🙂

În rest, doar cuvinte de laudă și mulțumiri!

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cât de fain! Tocmai am aruncat un ochi pe acest site și nu mă simt dezamăgită. Acest serviciu sunt sigură că va deveni foarte popular, salvează mult timp, eu personal, stând în general destul de mult să aleg produsele pe care urmează să le cumpăr dintr-un magazin care nu îmi oferă în general toate opțiunile pe care le-aș dori, doar din cauză că este aproape, iar altul mai bun m-ar costa cel puțin 30 de minute cu tramvaiul.

    1. Bună Camelia,
      Mă bucur că îți place blogul meu :). Cât despre CutiaTa, întradevăr este un serviciu care te ajută să economisești mult timp, dar în același timp te scutește și de cumpărăturile alea impulsive pe care le facem când suntem în magazin. Eu de câte ori am comandat de la ei, am luat strict ceea ce am avut nevoie, fără să cumpăr lucruri inutile :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *