Sunt genul ălă de om căruia îi place să aibă liste. Cu orice. Așa că m-am gândit să fac niște liste și aici, pe blog, nu doar în agenda mea. Așa am ajuns la concluzia că vreau să țin evidența filmelor pe care le văd anul acesta. Despre cărțile pe care le citesc scriu mai des și anul ăsta am în plan să scriu mult mai des și poate chiar să fac și o listă simplă cu toate cărțile pe care le citesc. Despre filme nu am scris atât de des deci cam bate vântul prin #AndrelaCinefila

Lista filmelor văzute în 2022 mă va ajuta să țin evidența filmelor pe care le-am văzut și așa poate mă motivez să mai scriu despre ele din când în când. Despre cele care merită, desigur. 

M-am gândit că dacă le adun aici pe toate poate că vă ajută și pe voi să alegeți un film atunci când sunteți în pană de inspirație și nu știți la ce să vă mai uitați. ?

Lista o puteți găsi mai jos și va rămâne aici, sub formă de articol. Va fi actualizată periodic cu titlul filmului, anul în care apărut și nota pe care i-am oferit-o eu. Mă voi ghida după modeul de rating de pe imdb și anume x stelute/10. Hai că vedem ce-o să iasă și sunt tare curioasă câte filme voi vedea anul ăsta, și mai ales, cât de bune vor fi acestea (din punctul meu de vedere, desigur). 

Photo by GR Stocks on Unsplash

Filme văzute în 2022:

Nr. Crt.Titlu FilmAnul AparițieiNotă
1Harry Potter: 20th Aniversary: Return to Hogwarts202210/10
2The Matrix 1999199910/10
3The Matrix Reloaded20038/10
4The Matrix Revolutions200310/10
5The Matrix Resurrections20216/10
6The Gulty20218/10
7Constantine 20059/10

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns