Bună ziua și la mulți ani!

Am observat că așa se salută lumea în perioada asta, așa că iată, o fac și eu. 

Faza e că am pășit în 2019, în caz că ați aterizat abia acum pe Terra și nu v-a spus nimeni. Vă spun eu acum. Acum 5 zile eram în 2018, azi suntem în 2019. Vă vine să credeți??

La sfârșitul fiecărui an avem impresia că timpul parcă a zburat prea repede, dar de fapt anul tot 365 de zile a avut. Datorită relativității timpului despre care ne-a tot povestit Einstein, pentru unii 2018 pare că avut 1000 de zile, pentru alții 3 zile. Timpul e relativ ;).

Pentru mine, 2018 a fost un an frumos.

Atât vă pot spune azi. Mai multe despre ce s-a petrecut în 2018-le meu găsiți în articolul ăsta. Nu pot spune că a fost un an bun sau rău. A fost frumos și plin. Atât pot spune.

Ca orice om, am și eu speranțe și dorințe pe care visez să mi le îndeplinesc. Mereu le pun pe hârtie, la fiecare început de an, astfel încât să fie scrise negru pe alb, să le am în fața ochilor și să le pot bifa în momentul în care le îndeplinesc.

Maare satisfacție am când văd că am mai îndeplinit câte o dorință. Așa procedez și în zilele obișnuite în care fac liste și listuțe cu to do și tare fain mă simt seara când văd că am îndeplinit toate sarcinile.

Normal că mai sunt și zile în care nu reușesc să duc totul la bun sfârșit, dar nu-i nimic. Atâta timp cât sunt toate scrise pe hârtie, o iau de la capăt a doua zi.

Pentru anul 2019 am mai multe planuri decât dorințe

Nu-mi doresc să-mi pice nimic din cer. Cam tot ce-mi doresc pot obține prin muncă și depinde doar de mine. Ca să nu o mai lungesc aiurea, în cele ce urmează vă spun cam ce-mi doresc eu să fac anul ăsta. Am împărțit totul pe categorii, astfel încât să fie mai organizată un pic treaba 🙂

Sănătate

2019 e anul în care am decis că vreau să mă ocup de sănătatea me fizică și mentală așa că:

  • îmi fac un set complet de analize (pentru că, spre rușinea mea, nici nu îmi amintesc când am făcut asta ultima dată)
  • să merg regulat la dentist (sper să ajung măcar de 3 ori anul ăsta)
  • să o vizitez mai des pe Adriana (psiholoaga mea dragă) pentru că terapia face minuni! Dar despre asta vă voi povesti cu altă ocazie.

Călătorii

La capitolul ăsta nu am idei mărețe. Nu vreau să merg nici în Bali nici în Australia pentru că știu că nu îmi permit. Dar…

  • vreau să zbor cu avionul (pentru că am 26 de ani și nu am făcut asta niciodată! Șoc! Șoc! Șoc!)
  • vreau să facem măcar o excursie în afara țării (de preferat, Amsterdam)
  • să petrecem mai multe weekenduri departe de casă (Sibiu, Brașov, Sighișoara, Oradea, ar fi doar câteva idei)
  • vreau să mergem iar la mamaia la țară

Blogging

La capitolul ăsta am cele mai mari planuri. După cum probabil ați observat deja, am reamenajat un pic treburile pe aici. Temă nouă, categorii noi, idei noi.

Faza e că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Așa că tot eu sunt, tot așa scriu, doar că mi-am propus să diversific un pic subiectele și să mă axez un pic mai mult pe teme legate de PR, comunicare, social media și alte acareturi de genul ăsta care mie îmi plac și sper că vă vor stârni interesul și vouă.

Momentan experimentez, pentru că nu știu cât de bine vor prinde astfel de aricole, dar încercarea moarte n-are, vorba aia.

Restul planurilor care țin de blog sunt doar cifre:

  • sper, sper, SPER, să scriu minim 3 articole pe săptămână. Scriu asta aici ca o promisiune față de voi, că așa poate mă motivez să fac asta.
  • asta ar însemna că până la sfârșitul anului aș putea scrie minim 120 de articole.
  • și dacă nu cer prea mult, aș vrea să se dubleze (cel puțin) vizitele de pe blog, followerii de pe Instagram (@andreea_nastac) și numărul de Like-uri de la pagina de Facebook a blogului.

Ah, și aș vrea să citesc minim 20 de cărți, dar și despre asta vă voi povesti mai pe larg, cu altă ocazie. În concluzie, cam așa sper că va arăta 2019-le meu. 

După cum spuneam și la început, nimic din toate astea nu poate deveni realitate dacă nu muncesc, așa că, deviza anului ăsta va fi:

Dream big, work hard!

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns