Hello world!

Nu ne-am mai citit de anul trecut, iar asta nu e doar o altă glumă de-aia obosită pe care o facem cu toții la început de an. Simt că n-am mai scris de o veșnicie și parcă nici nu mai stiu cum se face treaba asta. De fapt, parcă au trecut două veșnicii de ultima dată când am scris. S-au schimbat atâtea lucruri și totuși parcă a trecut doar o clipă.

2020 a fost un an de care avem nevoie chiar dacă refuzăm să acceptăm lucrul ăsta.

Așa nebun cum a fost, anul ăsta ne-a învățat multe lucruri. Am primit niște lecții de care nici nu știam că avem nevoie. A fost un an greu și al naibii de afurisit, dar încerc să păstrez fiecare lecție și fiecare moment frumos să mă pot folosi de ele atunci când am nevoie.

Pentru că am întârziat cu scrierea acestui articol, nu mă voi lungi prea mult povestindu-vă despre ce a fost 2020 pentru mine. Cumva s-a epuizat stocul ăla de articole pe interneți. Acum sunt în secțiunile de outlet și nu vreau să vă ofer chestii la reducere :)).

Pentru că 2020 a fost anul în care n-am putut să-mi respect în totalitate lista cu planuri pe care mi-o făcusem super entuziasmată, am zis că 2021 va fi anul care va curge de la sine, după propriile-i plăceri. Am creionat câteva linii mari pe care sper să le urmez în anul ăsta, dar nimic concret. Nu că mi-e frică de planuri, dar nu vreau să mai fiu dezamăgită la sfârșit.

2020 mi-a furat deja prea multe. Nu-mi permit să-i mai ofer ceva și lui 2021.

2020 a furat sănătatea întregii planete (care deja, oricum era bolnavă), ne-a furat liberatea, nunta și concediile. Ne-a luat momente de preț și ne-a lăsat o pereche de verighete pe care va rămâne gravată veșnic, data de 2 mai 2020.

Așadar, articolele mele specifice fiecărui an, cu rezumatul anului și planurile pentru anul următor, anul ăsta s-au comprimat într-un singur articol. Articolul pe care tocmai îl citiți.

Ce-am reușit să duc la bun sfârșit din ceea ce mi-am propus pentru 2020?

După ce trece nebunia cu nunta (unde spre să iasă totul mi-nu-nat!) vreau să plecăm undeva în afara țării. Nu avem încă o destinație în minte, dar vedem. Anul ăsta aș vrea să vizităm măcar 2 țări. Să ne facem o mini-lună de miere și încă un city break ceva… ar fi perfect. Ah, și tot din categoria #AndrelaCălătorește, vreau să mergem amândoi la țară.

Citește tot articolul: Rezumatul lui 2019 și planurile pentru 2020

Oh, ce amuzate par acum planurile astea, care la vremea respectivă păreau foarte normale și ușor de îndeplinit. Nebunia cu nunta a trecut, dar nu așa cum ne închipuiam noi. Nunta a fost reprogramată cu speranțe mari, care sunt din ce în ce mai mici. Aș zice că sperăm să o putem face anul ăsta, tot în mai, dar nici să sper nu mai am curaj în privința asta.

„…vreau să plecăm undeva în afara țării.” – haha! Ce-aș putea comenta aici? Abia dacă am reușit să ieșim afara din casă, apăi din țară. Și cică să vizităm măcar 2 țări. Haha, again! Luna de miere, haha, city break, haha. La țară la mamaia am ajuns doar eu, din păcate.

Nu îmi neglijez sănătatea nici în 2020 așa că urmează un nou set de analize, controul periodic la dentist. Ah, și anul ăsta vreau să merg să donez sânge pentru că n-am mai făcut-o de mult.

Citește tot articolul: Rezumatul lui 2019 și planurile pentru 2020

Analizele mi le-am făcut, dar n-am donat sânge și nici la Ralu la cabinet n-am ajuns pentru controlul stomatologic.

Cumva, sunt mândră de mine că am reușit să dau examenul Adobe și să citesc mai multe cărți decât mi-am propus inițial. Mai exact am citit 34 de cărți, în ideea în care targetul meu era de 30.

Bun. Gata. Punem punct aici lui 2020.

Ce vreau să fac în 2021?

Păi, după cum spuneam și mai sus n-am planuri foarte concrete, dar am niște linii mari după care mă voi ghida:

 • Sănătatea pe primul loc: vreau să îmi fac setul de analize standard, ca în fiecare an și să ajung și la Ralu la cabinet să vadă ce mai fac dinții mei.
 • Ne-am mutat la casa noastră, în sfârșit! Așa că în ceea ce privește #AntonResidence am planuri mari: vreau să ne punem cât-de-cât la punct, să terminăm de mobilat bucataria și sufrageria și să vedem ce mai reușim pe parcurs.
 • Vreau să încep să conduc – în fiecare an îmi propun lucrul ăsta, dar de fiecare dată nu reușesc să ies din bula mea de confort de pe locul din dreapta. Acum că stăm la sat, poate că voi fi un pic mai motivată să fac asta… ca să nu depind de fiecare dată de Domnul Soț.
 • Să-l educăm pe Thor, primul născut cu 4 picioare al familiei Anton – să-l învățăm să nu ne mai roadă degetele de la picioare, ar fi primul pas.
 • Despre nuntă nu-mi mai fac planuri că nu cred că are rost. Dacă reușim bine, dacă nu… vedem noi.
 • Să citesc 40 de cărți.
 • Să încep să postez măcar un video pe săptămână pe Youtube. Asta pentru că vreau să fac o serie legată despre cum a fost să ne mutăm, despre decorațiuni interioare și toate nebuniile legate de casă.
 • Să mergem la țară.
 • Să botez un copil – pentru că anul ăsta pare că toate prietenele mele au rămas gravide, sper că reușesc să o conving, măcar pe una, să-mi dea voie să-i botez pruncul :)))

Cam atât.

Sincer, am scris articolul ăsta doar pentru a-mi antrena un pic degetele. Sper să reușesc zilele astea să revin și cu articolul legat de cărțile pe care le-am citit în 2020, ca să închei definitiv povestea despre 2020. Apoi, încet, încet revin aici cu articole interesante. Probabil că ați observat că în ceea ce privește blogul, n-am menționat nici un plan. Stați liniștiți că planuri am, doar că nu vreau să vă spun nimic despre ele. Momentan.

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Ma bucur ca aveti resedinta voastra si ca patrupedul e cu voi ? Sper sa fie un an mai bland si mai vessel pentru toata lumea ❤️

  1. Mulțumim Milana. Pentru noi, anul ăsta cu siguranță deja e unul mai vesel datorită lui Thor <3

Lasă un răspuns