A treia piață pe care vreau să o aduc în atenția voastră în cadrul proiectului #PiațăDeTimișoara este Piața IosefinDe fapt, voi ați cerut asta, atunci când v-am întrebat aici pe blog și pe Instagram. Comparativ cu celelalte piețe despre care am discutat aici și aici, despre Piața Iosefin am găsit un pic mai multe informații, în mare parte pe spotlight-timisoara.eu, de unde mi-am permis să „împrumut” câteva informații pentru a le include în acest articol.

În primul rând, m-am bucurat să aflu că numele acestei piețe, și a cartierului în care se află provine de la împăratulu Iosif al II-lea de Habsburg.

Piaţă agroalimentară din Iosefin este considerat primul mall agroalimentar din ţară şi funcționează într-o clădire nouă, de 8.000 de metri pătrați

Mai multe informații: spotlight-timisoara.eu

Despre logo

Dacă la Piața Doina și la Piața Verde aveam în cap o idee despre cum va arăta logo-ul, ei bine, pentru Piața Iosefin n-aveam nici cea mai mică idee. În principal am vrut să aleg o clădire pe care să o folosesc pe post de simbol, dar nu mă puteam hotărî. Am vrut să folosec Turnul de Apă, care se află relativ aproape de zona pieței, dar mi se părea că ceva nu se leagă. Am vrut să aleg ceva care să reprezinte piața în sine, nu zona pieței, așa că, până la urmă am ales fix clădirea pieței.

Sursă foto: spotlight-timisoara.eu[/vc_column_text][vc_column_text]Așa că am stilizat un pic tot conceptul păstrând doar cele 5 geamuri mari și am ajuns la acest rezultat:

mockups-design.com

Promovarea offline și online

âCa și în cazul celorlalte două piețe despre care am discutat săptămânile trecute, și pentru Piața Iosefin am încercat să fac o reprezentare grafică a felului în care se poate prezenta piața în mediul offline: bannere, afișe în stațiile de transport în comun…

… și încă suțin ideea de a folosi pungi de hârtie în locul veșnicelor sacoșe de plastic.

Desigur că pe lângă imaginea din offline, trebuie construită una și în mediul online. Asta dacă ne dorim să atragem cât mai mulți tineri și să-i transformăm în clienți. Am văzut că există o pagină de Facebook pentru Piața Iosefin, dar nu se ocupă nimeni de ea, aparent. Apar doar niște check-in-uri, ale oamenilor care au fost prin zonă. E bine totuși că există acolo o adresă, un orar și un număr de telefon. E un prim pas, zic eu. Desigur că ar trebui lucrat un pic la acest capitol, dar… măcar există ceva în online despre Piața Iosefin. 

Cadoul pentru voi

Îl puteți salva cu click dreapta, Save as, dacă folosiți un laptop/desktop. Sau ținând apăsat pe imagine până apare meniul din care selectați Descarcă imaginea. Puteți folosi acest sticker pentru a-l pune pe poze sau pe site-ul/blogul vostru dacă vă doriți să susțineți acest proiect. Și dacă alegeți să faceți asta, vă rog să-mi trimiteți și mie poze, să le pot include în viitoarele articole :).

De asemenea, am reușit să fac posibilă utilizarea acestui sticker pe poza de profil de pe Facebook. Voi face câte un astfel de sticker pentru fiecare piață. Puteți folosi și voi aceste stickere pentru poza de profil de pe Facebook editând poza de profil și adăugându-i un „frame”.

Eu, personal, îl folosesc pe cel cu Piața Doina și arată cam așa.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221257338130670&set=a.1557075294484&type=3&theater

Mă opresc aici, pentru că ideea, în principiu e aceeași și nu are rost să mă repet. Voiam doar să vă arăt cum am văzut eu Piața Iosefin și sper să vă placă.

Ca de fiecare dată, vă rog să-mi spuneți în comentarii cum vi se pare și dacă aveți idei, sugestii abia aștept să le aud.

Mulțumesc din suflet pentru susținere! Mă bucur enorm că ați primit așa, cu brațele deschise, acest proiect. 😀

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns