proiect andrela.ro

Toamna se numără bobocii, nu? Din punctul meu de vedere, toamna e cel mai fain și mai productiv anotimp. Când vine luna septembrie parcă mi se schimbă total starea și încep să intru într-un ritm mai alert. Încep să mă mișc. M-am tot gândit cu ce articol să revin pe blog după 2 luni de pauză… Am o listă întreagă de articole care așteaptă să fie scrise și citite, dar până îmi intru puțin în ritmul de postări, am zis să nu intru direct într-un subiect exact.

Ce-am făcut cât timp am lipsit?

Ei bine, s-au întâmplat niște lucruri: mi-am schimbat jobul, am citit mult și-am petrecut timp cu oamenii dragi. Poate că cel mai notabil lucru care s-a întâmplat în perioada asta e că am început să lucrez la un proiect și am nevoie de ajutorul vostru în acest sens. Încă nu vă spun exact despre ce e vorba pentru că nu vreau să cobesc. Vreau să pun totul la punct și apoi să-l lansez oficial (sper că până la 1 octombrie, dar nu știu dacă reușesc).

Dar pentru ca totul sa meargă bine am nevoie să-mi completați următorul chestionar:

Mă ajută foarte mult răspunsurile voastre așa că aș fi suuuuper recunoascătoare dacă ați trimite link-ul chestionarului ( https://forms.gle/gDYKGuwH1pUc27m67 ) către toate doamenele și domnișoarele pe care le cunoașteți. Vă promit că o să fie un proiect suuuper fain și o să vă placă maxim!

Se vede că n-am mai scris de ult, că abia îmi găsesc cuvintele, dar îmi revin repede, promit! Mă opresc aici, totuși.

Concluzia?

  1. M-am întors!
  2. Abia aștept să vă spun mai multe despre proiectul ăsta la care lucrez.
  3. Rămâneți în zonă că vor urma chestii faine-faine-faine!

Anul ăsta nici măcar nu mi-a permis să mă gândesc la un concediu așa că dacă tot n-am putut pleca nicăieri, am decis să plec puțin din online. Am luat o pauză pentru că așa am simțit eu. A fost o perioadă mai ciudată (și încă este) în care n-am avut nici inspirație nici dispoziție. N-am fost în elementul meu și am decis să pun pauză activității mele online. Pur și simplu am simțit că n-am nimic bun de spus și am preferat să tac. Acum mi-am mai revenit un pic și iată-mă înapoi aici! Să ne recitim cu bine, cât de des se poate, de-acum înainte. Mulțumesc că (încă) sunteți aici!

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns