proiect andrela.ro

Toamna se numără bobocii, nu? Din punctul meu de vedere, toamna e cel mai fain și mai productiv anotimp. Când vine luna septembrie parcă mi se schimbă total starea și încep să intru într-un ritm mai alert. Încep să mă mișc. M-am tot gândit cu ce articol să revin pe blog după 2 luni de pauză… Am o listă întreagă de articole care așteaptă să fie scrise și citite, dar până îmi intru puțin în ritmul de postări, am zis să nu intru direct într-un subiect exact.

Ce-am făcut cât timp am lipsit?

Ei bine, s-au întâmplat niște lucruri: mi-am schimbat jobul, am citit mult și-am petrecut timp cu oamenii dragi. Poate că cel mai notabil lucru care s-a întâmplat în perioada asta e că am început să lucrez la un proiect și am nevoie de ajutorul vostru în acest sens. Încă nu vă spun exact despre ce e vorba pentru că nu vreau să cobesc. Vreau să pun totul la punct și apoi să-l lansez oficial (sper că până la 1 octombrie, dar nu știu dacă reușesc).

Dar pentru ca totul sa meargă bine am nevoie să-mi completați următorul chestionar:

Mă ajută foarte mult răspunsurile voastre așa că aș fi suuuuper recunoascătoare dacă ați trimite link-ul chestionarului ( https://forms.gle/gDYKGuwH1pUc27m67 ) către toate doamenele și domnișoarele pe care le cunoașteți. Vă promit că o să fie un proiect suuuper fain și o să vă placă maxim!

Se vede că n-am mai scris de ult, că abia îmi găsesc cuvintele, dar îmi revin repede, promit! Mă opresc aici, totuși.

Concluzia?

  1. M-am întors!
  2. Abia aștept să vă spun mai multe despre proiectul ăsta la care lucrez.
  3. Rămâneți în zonă că vor urma chestii faine-faine-faine!

Anul ăsta nici măcar nu mi-a permis să mă gândesc la un concediu așa că dacă tot n-am putut pleca nicăieri, am decis să plec puțin din online. Am luat o pauză pentru că așa am simțit eu. A fost o perioadă mai ciudată (și încă este) în care n-am avut nici inspirație nici dispoziție. N-am fost în elementul meu și am decis să pun pauză activității mele online. Pur și simplu am simțit că n-am nimic bun de spus și am preferat să tac. Acum mi-am mai revenit un pic și iată-mă înapoi aici! Să ne recitim cu bine, cât de des se poate, de-acum înainte. Mulțumesc că (încă) sunteți aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *