A venit toamna. ?

Așa începeam compunerile în primele zile de școală, așa încep și articolul ăsta.

A devenit deja o tradiție ca în fiecare să mă înscriu la SuperBlog. Și în 2018, și în 2019 și în 2020 vă spuneam despre ce planuri mari am referitor la competiția bloggerilor. Anul ăsta, însă, n-am nici un plan. Doar mă înscriu și mă las purtată de val. Sau, mai bine zis, de inspirație.

Așadar, abia aștept să vină luna octombrie să înceapă probele.

Am profitat de faptul că mi-am revenit puțin, am un vibe ok și mi-a revenit cheful de scris și de citit. Cumva, am reintrat în ritmul normal. Faptul că s-a dat start înscrierilor la SuperBlog 2021din 1 septembrie, a venit la fix.

Concluzie?

Aștept să dau frâu liber imaginației. Aveam nevoie, sincer, de un zvâc de-asta.

Până să înceapă competiția, revin cu alte articole. Că am o listă cu idei care așteaptă să fie scrise. 🙂

Andrela

Hello! Eu sunt Andrela.

Bine, numele meu este Andreea Anton (fostă Nastac) și am 29 de ani. Am studiat Comunicare și PR în cadrul Universității de Vest și după 3 ani am ieșit Specialistă în Științele Comunicării, specializată pe Comunicare și PR.

Cuvintele mi-au fost cele mai bune prietene încă din școala generală, dar acum câțiva ani mi-am descoperit o nouă pasiune. Așadar, am decis că vreau să îmbin scrisul cu alte forme de comunicare pentru a putea da viață unor povești.

Andrela.ro reunește două dintre pasiunile mele: scrisul și designul grafic. În ceea ce privește designul grafic sunt încă la început așa că am făcut o pagină de Portofoliu unde-mi expun operele de artă și mai scriu din când în când câte un articol legat de acest domeniu.

În ceea ce privește scrisul, aici pot spune că am experineță. Și nu că mă laud, dar scriu de când mă știu. În școala generală mergeam la olimpiade unde trebuia să scriu compuneri așa că încerc să țin aprinsă flacăra asta a scrisului în sufletul meu.
Pentru mai multe informații, idei, colaborări și recomandări îmi puteți scrie pe email@andrela.ro.

Apreciez enorm faptul că sunteți aici! ❤

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns